Of je nou een stukje gaat rijden om te relaxen of een rondje gaat lopen voor je conditie, deze gadgets komen daarbij uitstekend van pas.

Stoere stappenteller

Geen zin in (of geld voor) een personal trainer? Geen nood, want deze activity tracker doet de trick net zo goed! Hij houdt je stappen bij en vertelt je hoeveel calorieën je daarbij verbrandt. Deze sportmotivator komt in zwart, wit en rood.

Van €79,- voor €29,-

Oogverblindende oordopjes

Oordopjes, een fantastische uitvinding. Alleen dat geknoei met die draden altijd. Toch? Nee. Oordopjes zijn er allang draadloos. Zoals deze, die ook nog eens functies hebben die oude dopjes niet hadden. Zo kun je er telefoongesprekken mee opnemen! Zonder dat die draad in de weg zit…

Van €49,95 voor €19,95

Weergaloze watch

Hij is er in het wit, in het rood, in het zwart en in het blauw. En je kunt er zó veel meer mee dan alleen checken hoe laat het is! De smartwatch die we voor je in de aanbieding hebben – met stappenteller, camera en kalender, om maar een paar functies te noemen – zou je het best kunnen omschrijven als, juist, arm candy.

Van € 59,95 voor € 29,95

Compact cameraatje

Ook zo’n fan van programma’s waarin verkeershufters genadeloos worden vastgelegd? Meestal worden die beelden van roekeloze inhaalacties, bijna-ongelukken en verkeersruzies gemaakt met een dashcam, een camera die aan de voorruit zit geplakt. En guess what? Dat kun jij ook!

Van € 59,95 voor € 19,95

Article continues after the ad
More content below the advertising