Afgelopen zondag slingerden realitysterren Stephan en Ilona Pos een schokkend bericht de wereld in. Het leek er namelijk op dat de twee uit elkaar zouden gaan. Fans reageren vol ongeloof nu blijkt dat het om een grap ging.  

“Soms lopen dingen anders dan je ze planned”, begon de familie Pos (bekend van Helemaal het Einde! Op RTL 4) op instagram. Vervolgens kondigden Stephan en Ilona aan dat ze uit elkaar gaan. “Soms moet je zelf verder en dus een moeilijke beslissing nemen.” Nou, de geschokte reacties stroomden in rap tempo binnen!

Article continues after the ad

 

Keutel ingetrokken

Stephan en Ilona, die vorig jaar nog schitterden in hun eigen realityshow Vamos Met De Familie Pos op RTL 4, trokken hun keutel vrijwel direct weer in. Nog diezelfde avond verschenen ze samen met kids Bjorn (10) en Tygo (8) in Shownieuws om te zeggen dat het allemaal nét even anders ligt. Ze nemen slechts afscheid van een zakelijke partner, níet van elkaar. Gelukkig maar!
 

 

Reacties

Vele trouwe instagram-volgers wisten het al lang: dit is nu eenmaal de zwarte humor van De Posjes. Zelf hadden ze niet verwacht dat zoveel mensen er toch in zouden tuinen, zo valt te lezen in een verklaring. Sommige fans konden het niet waarderen. De boze comments blijven maar komen. ‘Wat een misselijkmakende publiciteitsstunt’, ‘aandachtsgeil noemen ze dat!’, zo klonk het in de vele haatreacties.
 

More content below the advertising