Kan je geen genoeg krijgen van Good Doctor Shaun Murphy? Dan hebben wij een tip voor je! In het tweede seizoen van The Resident zet rebelse arts Conrad het ziekenhuis op stelten.

Stiekem houden wij wel van een arts die zich niet houdt aan de strenge regels van het ziekenhuis. In de dramaserie The Resident heet deze rebel Conrad Hawkins en hij heeft zo zijn eigen manier om mensen te helpen. Conrad trekt zich weinig aan van zijn leidinggevende, die alleen maar op de centjes let, en zet zijn patiënten op de eerste plaats. Ondertussen neemt hij co-assistent Devon onder zijn hoede en toont hem dat het werken in een ziekenhuis ook een schaduwkant heeft.

Het tweede seizoen van de serie begint vanavond, maar ook als je The Resident nog niet eerder hebt gezien, kan je prima inhaken. In de aflevering van vanavond wordt het ziekenhuis getroffen door een stroomstoring en kan het personeel geen elektronische apparatuur gebruiken. Dat zorgt voor een aantal spannende momenten. 

The Resident is vanaf vanavond wekelijks te zien om 21:30 uur op FOX.

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.