Fajah Lourens vond in haar volle agenda nog een opening voor Veronica Magazine om te praten over haar nieuwe film Suriname en ambities voor de toekomst. 

Fitgirl Fajah Lourens staat niet zomaar op de foto met een paard. "Ik ben een echt paardenmeisje. Vroeger deed ik niets liever dan de hele dag met paarden bezig zijn. Ieder vrij moment was ik op de manege te vinden. Ik heb zelf een pony, maar het ontbreekt me jammer genoeg aan tijd om ervoor te zorgen."

Suriname

Ze heeft het zo druk dat ze maar een paar dagen op vakantie kan gaan. "Precies vijf dagen, haha. Niet langer. Na dit interview ga ik met mijn kinderen vijf dagen naar Marbella, daarna vlieg ik door naar Suriname voor een film, Suriname. Die opnames duren twaalf dagen. Ik zou wel langer met vakantie willen, maar mijn schema laat het niet toe."

Drugs dealen

De rol in Suriname zou eerst naar Imanuelle Grives gaan, maar zij zit nu in een Belgische gevangenis omdat ze zich naar eigen zeggen iets te goed voorbereidde op haar rol als drugsdealer. Fajah: "Maar ik ben geen drugs gaan dealen om me in te leven, hoor. Haha. Ik ben met een Surinaamse vriendin gaan praten, om het accent onder de knie te krijgen, en ik heb wat filmpjes bekeken. Heel keurig allemaal."

Article continues after the ad

Killerbody

De filmrol is een leuke afwisseling voor de dieetgoeroe van het Killerbody-dieet die zo hard werkt om vroeg met pensioen te kunnen gaan. "Ik heb nu de ambitie om een groot bedrijf neer te zetten, Killerbody wordt echt een multinational." Wanneer het bedrijf een groot succes is wil ze het verkopen en daarna zich volledig focussen op het helpen van mensen. "Ik wil mensen laten nadenken over wat hun doel is in dit leven. Waarom zijn ze hier op aarde? Ik wil mensen helpen die vraag te beantwoorden."

Familiedrama

Na een tragedie, waarbij haar elf maanden oude neefje Elfin werd gedood door zijn eigen vader, begon Fajah zelf over het leven na te denken. "Sindsdien ben ik spiritueel enorm gegroeid. Ik ben me toen gaan verdiepen in de vraag waarom we hier zijn. Waarom was Elfin hier en waarom zo kort?" Het familiedrama heeft haar leren leven in het hier en nu. "Ik probeer echt te genieten van de momenten die nu zijn. Als mens ben ik positief veranderd. Dat heb ik geleerd van Elfin. Maar de gebeurtenis zelf blijft onwerkelijk."

Het complete interview met Fajah Lourens staat in Veronica Magazine, nummer 34.

More content below the advertising