Everon Jackson Hooi en Dwight Dissels
Source
Foto: Mike van den Toorn

Bad Boys for Life draait volgende week in de bios en Veronica Magazine interviewde daarom Everon Jackson Hooi, de bad boy van Goede tijden, slechte tijden.

Samen met Dwight Dissels, bekend van The Voice en The Passion, kroop Everon Jackson Hooi voor Veronica Magazine in de huid van de hoofdpersonen uit Bad Boys for Life. In dit derde deel keren Will Smith en Martin Lawrence terug als de eigenzinnige rechercheurs uit Miami. Voor Hooi is Will Smith een groot voorbeeld. "Toen ik hiervoor gevraagd werd, dacht ik meteen: te gek! Will Smith is een hero, zijn hele loopbaan is fantastisch. Ik volg hem ook trouw op Instagram, hij levert onwijs toffe content."

Carrière-switch

Ook Dwight Dissels is fan van Will Smith en vond het leuk dat hij voor de fotoshoot het personage van Smith mocht spelen. "Ik ken alleen de eerste versie. Ik ben 38, dus toen was ik veertien. Samen met mijn neefjes deed ik ze na en ik was altijd Mike Lowrey, de smooth guy. Als-ie weer eens op tv is, kijk ik hem altijd weer, echt jeugdsentiment voor mij. En nu mocht ik hem zelf spelen. Het ging best goed, volgens mij. Ik denk zelfs aan een carrière-switch!"

Boxershorts

Everon Jackson Hooi denkt na vijftien jaar in Goede tijden, slechte tijden echter nog niet aan een carrière-switch. "Naast GTST heb ik in het theater gestaan in Let's Dance, HUP en Heartbreak Hotel. En ik heb net de speelfilm Vliegende Vissen Verdrinken Niet afgerond, waarin ik ook een politieagent speel. Die is opgenomen op Curaçao, waar ik ben geboren, en komt dit najaar uit. Verder heb ik een eigen boxershort-lijn en regisseer ik korte films. Ik kom echt wel aan mijn trekken."

Article continues after the ad

Bad Boys for Life draait vanaf 23 januari in de bioscoop.

Het complete interview staat in Veronica Magazine, nummer 3.

 

More content below the advertising