RTL maakt laatste deelnemers Expeditie Robinson bekend

RTL houdt wel van een beetje teasen. Nadat met een hoop bombarie Kamp Zuid en Kamp Onbekend zijn gepresenteerd, is vandaag duidelijk geworden welke sterren elkaar in Kamp Noord naar het leven gaan staan. En hier zit een aantal verrassende namen tussen. 

Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten (1967) presenteerde jarenlang Studio Sport bij de NOS, totdat hij in 2013 overstapte naar het commerciële FOX. Toine houdt dus wel van een uitdaging. Hij kent het klappen van de BN'er-zweep overigens al: in 2006 was hij te zien in Wie is de Mol?, waar hij in de zevende aflevering het veld moest ruimen.

Stijn Fransen

 

De fervente soapkijker kent actreutel Stijn Fransen (1990) natuurlijk als Sam Dekker uit Goede tijden, slechte tijden of Renée Krul uit de jongerensoap SpangaS. Stijn studeerde ooit aan de Willem Nijholt Academie, en weet dus waarschijnlijk wel hoe je al die messen in je rug kunt pareren. 

Johnny Kraaijkamp jr.

Johnny Kraaijkamp jr. (1954) maakte furore in comedyseries als Het zonnetje in huis en Dokter Tinus, maar natuurlijk vooral als de stem van Dolf in de animatieserie Alfred Jodocus Kwak. In 2017 was hij nog te zien als Pontius Pilatus in The Passion, waar goed duidelijk werd welke gevolgen verkeerde beslissingen kunnen hebben. Wellicht heeft-ie er wat van opgestoken.  

Loiza Lamers

Loiza Lamers (1995) brak een lans voor transgenders door op haar sloffen Holland's Next Top Model te winnen. De Drielse schone heeft een opleiding gevolgd tot kapper en visagiste, wat betekent dat Kamp Noord er in elk geval gesoigneerd bij zal lopen. 

Gregory Sedoc

Gregory Sedoc (1981) is een voormalig hordeloper en analyseert tegenwoordig atletiekwedstrijden bij de NOS. Het grootste succes van zijn loopbaan behaalde hij op 2 maart 2007; op de Europese indoorkampioenschappen in Birmingham won hij de 60 meter horden. Ook was hij present op maar liefst drie Olympische Spelen. Nu maar hopen dat deze hardloper geen doodloper wordt.

Tony Junior

Tony Junior (1989), ook wel bekend als Tony Peroni Junior, is een dj én de vriend van zangvogel Maan. De knaap is de zoon van Het Goede Doel-drummer Toni Peroni en was met Senior al eerder op tv te zien is de realitysoap Toni & Tony: Zo vader, zo zoon (2015). De YouTuber's onder ons kennen Junior vast ook als deelnemer aan het programma Jachtseizoen van StukTV. 

 

In Kamp Zuid - met influencer (ha!) Donny Roelvink, vlogger Nienke Plas, zanger Jody Bernal, rapper Josylvio, hiphopper I am Aisha en comedian/Braboneger Steven Brunswijk - én Kamp Noord ontbreekt nog een deelnemer. De namen van deze types worden aanstaande donderdag bekendgemaakt. 

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf donderdag 6 september te zien op RTL 5. 

In 1996 was Independence Day dé film van het jaar. Nu meer dan twintig jaar later is de spectaculaire blockbuster nog net zo vermakelijk als toen. 

Uit het niets verschijnen gigantische ruimteschepen boven de belangrijkste hoofdsteden op aarde. Wat willen deze aliens? Een voormalige wetenschapper ontcijfert een geheim bericht van de ruimtewezens en ontdekt dat ze weinig goeds van plan zijn. Hij moet zich haasten om de president van Amerika te waarschuwen en een manier te vinden om deze buitenaardse invasie tegen te houden.

Independence Day was een gigantisch kassucces en een wereldwijf fenomeen, terwijl het eigenlijk niet veel meer is dan een hele dure b-film met een slap verhaal. Maar wie heeft er logica nodig wanneer de bordkartonnen personages worden gespeeld door sympathieke topacteurs en de special effects je bijna doen geloven dat er daadwerkelijk een buitenaardse invasie aankomt. Deze film is puur entertainment en precies wat je verwacht van een lekkere popcornfilm. 

Om 20:30 uur op Veronica.

De Wereld Draait Door

- Kiki Bertens. Tennisster Kiki Bertens heeft een topjaar achter de rug, en dat terwijl de wereld er vorig jaar nog heel anders uitzag. Bertens twijfelde of ze überhaupt nog wilde tennissen. 

- Sylvana Simons en Ingeborg Jansen. Documentairemaakster Ingeborg Jansen volgde Sylvana Simons een jaar lang. Ze was voor het eerst bij Sylvana tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 en volgde haar tot de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

- Jeangu Macrooy. Jeangu zingt Paul Simons 'Still Crazy After All These Years'.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts. 

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jett Rebel. De extravagante zanger Jett Rebel kende in zijn kleurrijke carrière een periode waarin hij veel drank en drugs gebruikte, maar dat heeft hij sinds ruim twee jaar volledig afgezworen.

- Hannelore Zwitserlood. Hannelore Zwitserlood is een begrip in radioland. Na een tussenstop op televisie maakt ze in januari 2019 haar grote comeback als de nieuwe sidekick van Frank Dane op Radio 538.

- Charly Lownoise en Mental Theo (foto). Charly Lownoise en Mental Theo zorgden er in de jaren negentig voor dat Nederland massaal uit z'n dak ging op hun Happy Hardcore.

- Causes. De Utrechtse band Causes, met Britse zanger Rupert Blackman, komen de week muzikaal afsluiten.

 

Pauw

- Maxim Hartman. Maxim Hartman heeft een week tv gekeken en neemt vanavond als gast voor de wekelijkse tv-rubriek van PAUW, zijn opmerkelijkste fragmenten mee.

- Kees Jansma en Youri Mulder. Kees Jansma en Youri Mulder zijn te gast om de wedstrijd Nederland-Frankrijk na te beschouwen.