RTL houdt wel van een beetje teasen. Nadat met een hoop bombarie Kamp Zuid en Kamp Onbekend zijn gepresenteerd, is vandaag duidelijk geworden welke sterren elkaar in Kamp Noord naar het leven gaan staan. En hier zit een aantal verrassende namen tussen. 

Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten (1967) presenteerde jarenlang Studio Sport bij de NOS, totdat hij in 2013 overstapte naar het commerciële FOX. Toine houdt dus wel van een uitdaging. Hij kent het klappen van de BN'er-zweep overigens al: in 2006 was hij te zien in Wie is de Mol?, waar hij in de zevende aflevering het veld moest ruimen.

Stijn Fransen

 

Article continues after the ad

De fervente soapkijker kent actreutel Stijn Fransen (1990) natuurlijk als Sam Dekker uit Goede tijden, slechte tijden of Renée Krul uit de jongerensoap SpangaS. Stijn studeerde ooit aan de Willem Nijholt Academie, en weet dus waarschijnlijk wel hoe je al die messen in je rug kunt pareren. 

Johnny Kraaijkamp jr.

Johnny Kraaijkamp jr. (1954) maakte furore in comedyseries als Het zonnetje in huis en Dokter Tinus, maar natuurlijk vooral als de stem van Dolf in de animatieserie Alfred Jodocus Kwak. In 2017 was hij nog te zien als Pontius Pilatus in The Passion, waar goed duidelijk werd welke gevolgen verkeerde beslissingen kunnen hebben. Wellicht heeft-ie er wat van opgestoken.  

Loiza Lamers

Loiza Lamers (1995) brak een lans voor transgenders door op haar sloffen Holland's Next Top Model te winnen. De Drielse schone heeft een opleiding gevolgd tot kapper en visagiste, wat betekent dat Kamp Noord er in elk geval gesoigneerd bij zal lopen. 

Gregory Sedoc

Gregory Sedoc (1981) is een voormalig hordeloper en analyseert tegenwoordig atletiekwedstrijden bij de NOS. Het grootste succes van zijn loopbaan behaalde hij op 2 maart 2007; op de Europese indoorkampioenschappen in Birmingham won hij de 60 meter horden. Ook was hij present op maar liefst drie Olympische Spelen. Nu maar hopen dat deze hardloper geen doodloper wordt.

Tony Junior

Tony Junior (1989), ook wel bekend als Tony Peroni Junior, is een dj én de vriend van zangvogel Maan. De knaap is de zoon van Het Goede Doel-drummer Toni Peroni en was met Senior al eerder op tv te zien is de realitysoap Toni & Tony: Zo vader, zo zoon (2015). De YouTuber's onder ons kennen Junior vast ook als deelnemer aan het programma Jachtseizoen van StukTV. 

 

In Kamp Zuid - met influencer (ha!) Donny Roelvink, vlogger Nienke Plas, zanger Jody Bernal, rapper Josylvio, hiphopper I am Aisha en comedian/Braboneger Steven Brunswijk - én Kamp Noord ontbreekt nog een deelnemer. De namen van deze types worden aanstaande donderdag bekendgemaakt. 

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf donderdag 6 september te zien op RTL 5. 

More content below the advertising