Boer Marnix (40) uit Boer Zoekt Vrouw is in Drenthe gespot op een jaarlijkse paardenmarkt, meldt het AD. Gemeente Tynaarlo (waar de markt plaatsvond) plaatste een foto van de boeren BN'er in spe, waarna het speculeren losbarstte: wie is die blonde dame aan zijn zijde?

Onder de foto schrijft gemeente Tynaarlo dat Marnix al jaren vaste bezoeker van de markt is. Al 20 jaar komt hij even naar de paarden kijken een bakje koffie scoren. Dit keer nam hij dus wellicht een dame mee. En hoe graag we dat ook zouden willen, ze ziet er niet uit als Bertine, Janneke of Willemijn, die momenteel op tv middenin de logeerweek van de boerendatingshow zitten. De opnames van Boer Zoekt Vrouw zitten er overigens al lang op en Marnix heeft zijn keuze dus ook al lang en breed gemaakt. En wie weet: misschien is hij inmiddels retegelukkig met één van de dames en kwam hij deze oude, blonde bekende toevallig op de markt tegen. Nog geen paniek, hopeloze BZV-romantici!


In de aflevering van afgelopen zondag onthulde Marnix dat hij het daten met de dames behoorlijk lastig vond: "Ik ben niet in mijn hum. We hebben het hartstikke leuk, maar het is ook wel een beetje een kwelling." En dat vonden de kijkers op Twitter eigenlijk ook.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO1.

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.