Boer Marnix (40) uit Boer Zoekt Vrouw is in Drenthe gespot op een jaarlijkse paardenmarkt, meldt het AD. Gemeente Tynaarlo (waar de markt plaatsvond) plaatste een foto van de boeren BN'er in spe, waarna het speculeren losbarstte: wie is die blonde dame aan zijn zijde?

Onder de foto schrijft gemeente Tynaarlo dat Marnix al jaren vaste bezoeker van de markt is. Al 20 jaar komt hij even naar de paarden kijken een bakje koffie scoren. Dit keer nam hij dus wellicht een dame mee. En hoe graag we dat ook zouden willen, ze ziet er niet uit als Bertine, Janneke of Willemijn, die momenteel op tv middenin de logeerweek van de boerendatingshow zitten. De opnames van Boer Zoekt Vrouw zitten er overigens al lang op en Marnix heeft zijn keuze dus ook al lang en breed gemaakt. En wie weet: misschien is hij inmiddels retegelukkig met één van de dames en kwam hij deze oude, blonde bekende toevallig op de markt tegen. Nog geen paniek, hopeloze BZV-romantici!


In de aflevering van afgelopen zondag onthulde Marnix dat hij het daten met de dames behoorlijk lastig vond: "Ik ben niet in mijn hum. We hebben het hartstikke leuk, maar het is ook wel een beetje een kwelling." En dat vonden de kijkers op Twitter eigenlijk ook.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO1.

Article continues after the ad
More content below the advertising