Komende herfst gaat Terminator: Dark Fate in première. En daaruit blijkt dat actieheldin Sarah Connor het nog niet verleerd is!

Het is alweer meer dan een kwart eeuw geleden dat Linda Hamilton in de tanktop kroop van Sarah Connor. Als moeder van de toekomstige verzetsheld John Connor vormt zij een doelwit voor de Terminators, moorddadige robots die de mensheid willen uitroeien. In Terminator: Dark Fate leidt Sarah opnieuw de strijd tegen een geavanceerd type Terminator. Gelukkig staat zij er niet alleen voor!

Article continues after the ad

 

Na een reeks matige vervolgen, moet Terminator: Dark Fate weer glans geven aan de sciencefictionreeks. Daar moet niet alleen de terugkeer van Linda Hamilton bij helpen, maar ook het feit dat Dark Fate alle vervolgen na Terminator 2: Judgment Day negeert. En hoewel James Cameron in dit geval slechts optreedt als producent, heeft hij Tim Miller aangetrokken als zijn vervanger in de regiestoel. Miller tekende onder meer voor de kaskraker Deadpool. Voeg daarbij een gastrol van Schwarzenegger als de T-800, en fans van de serie hebben meer dan genoeg reden om uit te kijken naar dit vervolg!

Terminator: Dark Fate draait vanaf 23 oktober in de bioscopen.

More content below the advertising