Ook na een zomer vol blockbusters valt er genoeg te beleven in de bioscopen. Zo gaat hartje winter de komische avonturenfilm Jumanji: The Next Level in première!

Twee jaar geleden verscheen Jumanji: Welcome to the Jungle in de bioscopen. Dit late vervolg op de geliefde familiefilm uit 1995 rondom een betoverd bordspel bracht bijna een miljard dollar in het laatje. En dan zijn de plannen voor een tweede vervolg snel gemaakt! Vandaag verscheen de eerste trailer voor Jumanji: The Next Level!

Article continues after the ad

 

In Jumanji: The Next Level blijkt dat het spel uit de titel nog steeds slachtoffers maakt. Wanneer Spencer en zijn vrienden de game spelen, worden zij opnieuw een wereld vol gevaar en avontuur ingezogen. Om het succes van zijn voorganger op zijn minst te evenaren, keren Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan en Jack Black terug in de rollen van de avonturiers. Danny DeVito (Twins) en Danny Glover (Lethal Weapon) maken hun debuut in de Jumanji-reeks als twee nukkige opa’s die de helden achterna reizen!

Jumanji: The Next Level draait vanaf 12 december in de bioscopen.

More content below the advertising