Een seizoen van Goede tijden, slechte tijden eindigt traditiegetrouw met een nagelbijtend spannende cliffhanger.

Dat viel volgens de kijkers afgelopen juli toch ietwat tegen. 

Toch zijn er nog een hoop losse eindjes die aan elkaar geknoopt moeten worden. Ontwaakt Rik bijvoorbeeld ooit nog uit zijn coma, nadat het compleet gestoorde sekreet Loes 'm met een brandblusser bewerkte? Wij gokken van wel, gezien de teaser die RTL vandaag vrijgaf. Want zien we Riks lipjes nu trillen?

Met Nina lijkt het wat minder goed af te lopen. Lijkt, want zoals Susan in haar tweet hierboven al aangaf, zal Nina nog wel gered worden van een wisse dood tussen de pletmachine van de autosloperij. Marly van der Velden zit namelijk op dit moment geenszins in de ww. Alleen Ludo en Janine lijken dat nog niet helemaal te beseffen en sterven duizend doden.

Gelukkig is het niet enkel kommer en kwel op de set van Neerlands populairste (en oké, enige) soap.

Vanaf maandag 27 augustus is er dagelijks een compilatie-afleveringen van het afgelopen seizoen te zien, het nieuwe seizoen start weer op maandag 3 september.

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag