Married at first sight: second chance deelnemers

Maxime, Marcel en Milly uit Married at First Sight doen in deze spin-off een nieuwe poging om de liefde van hun leven te vinden. 

In Married at First Sight worden mensen aan elkaar gekoppeld en vindt de eerste ontmoeting plaats op hun bruiloft, waarna ze elkaar beter leren kennen en de keuze maken om wel of niet getrouwd te blijven. Voor Maxime, Marcel en Milly was dit geen succes en de drie gingen al snel scheiden. Nu doet het trio een tweede poging in Married at First Sight: Second Chance

Bloedmooi uiterlijk

De kandidaten worden begeleid door psycholoog en seksuoloog Eveline Stallaart. Zij snapt wel waarom sommige kandidaten nog steeds single zijn. "Marcel heeft een behoorlijk eisenpakket. Hij zegt: ‘Ik ben een 8 en wil graag een 9 als vrouw’. Het is belangrijk dat hij leert open te staan voor vrouwen en niet alleen kijkt hoe mooi ze eruitzien." In die kritiek herkent Marcel zich echter helemaal niet. "Ik hou niet van vrouwen met maatje 48. Maar verder ben ik helemaal niet iemand die alleen voor een bloedmooi uiterlijk gaat."

Het laatste datingprogramma

De blonde Maxime nam haar deelname aan Married at First Sight niet heel serieus. "Ik hou sowieso wel van aandacht. Toen ik van het programma hoorde, heb ik helemaal niet lang nagedacht. Maar ik wil ook gewoon vet graag trouwen en ben er zo ingestapt. Daarna kwam het besef: o, ik ben écht getrouwd!" Toch doet ze nu wel weer een poging om een serieuze relatie te vinden. "Maar Second Chance is wel het laatste datingprogramma waar ik aan meedoe. Nu is het wel klaar."

Article continues after the ad

Married at First Sight is vanaf maandag 15 juni te zien om 20.30 uur op RTL 4. Het complete seizoen is ook al te bekijken op Videoland.

Het complete interview met de drie deelnemers is te lezen in Veronica Magazine nummer 23.

More content below the advertising