De documentaire Hallo met Kyoko bevestigt voor eens en altijd dat de dames van de sekstelefoon tijdens het bellen gewoon lekker aan het puzzelen zijn. 

Blijf na een late film even hangen op een commerciële zender en je wordt doodgegooid met hijgerige dames, die beloven je wildste fantasietjes uit te laten komen. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande nummer te bellen. Het zal echter geen verrassing zijn dat 'Hot Lola' niet echt Lola heet en het ook niet zo warm heeft. In de documentaire Hallo, met Kyoko worden we definitief uit de droom geholpen.

Kelly werkt al jaren als sekstelefoniste 'Kyoko' en wat begon als een manier om snel geld te verdienen, is nu haar vaste baan geworden. Met het grootste gemak combineert ze het vertellen van de ranzigste verhalen met het maken van een Sudoku en als Kyoko heeft ze haar bellers ook goed leren kennen.

Kelly beseft dat ze zelf ook verslaafd is geworden aan het contact met haar bellers en de relatie met haar vriend komt steeds meer onder druk te staan. Als Kyoko kan Kelly zich voordoen als seksgodin, maar haar echte seksleven stelt weinig voor. In deze documentaire probeert ze uit te zoeken hoe dat komt.

Hallo, met Kyoko is vanavond te zien om 21:45 uur op NPO 3.

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.