De documentaire Hallo met Kyoko bevestigt voor eens en altijd dat de dames van de sekstelefoon tijdens het bellen gewoon lekker aan het puzzelen zijn. 

Blijf na een late film even hangen op een commerciële zender en je wordt doodgegooid met hijgerige dames, die beloven je wildste fantasietjes uit te laten komen. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande nummer te bellen. Het zal echter geen verrassing zijn dat 'Hot Lola' niet echt Lola heet en het ook niet zo warm heeft. In de documentaire Hallo, met Kyoko worden we definitief uit de droom geholpen.

Article continues after the ad

Kelly werkt al jaren als sekstelefoniste 'Kyoko' en wat begon als een manier om snel geld te verdienen, is nu haar vaste baan geworden. Met het grootste gemak combineert ze het vertellen van de ranzigste verhalen met het maken van een Sudoku en als Kyoko heeft ze haar bellers ook goed leren kennen.

Kelly beseft dat ze zelf ook verslaafd is geworden aan het contact met haar bellers en de relatie met haar vriend komt steeds meer onder druk te staan. Als Kyoko kan Kelly zich voordoen als seksgodin, maar haar echte seksleven stelt weinig voor. In deze documentaire probeert ze uit te zoeken hoe dat komt.

Hallo, met Kyoko is vanavond te zien om 21:45 uur op NPO 3.

More content below the advertising