Source
Foto: Peter Lous

In Celebrity Call Centre beantwoorden BN'ers allerlei vragen van bellers en wij namen een kijkje achter de schermen bij dit nieuwe programma.

Het idee voor Celebrity Call Centre komt uit Engeland. Voor het goede doel werd een blik bekende Britten opengetrokken om vragen van bellers te beantwoorden. Het is een simpel idee en het duurde niet lang voordat deze Nederlandse versie werd gemaakt, met onder andere Henny Huisman en Ryanne van Dorst als behulpzame telefonisten.

Article continues after the ad

De koek is op

"Door mijn leeftijd ben ik allround inzetbaar," vertelt Henny Huisman, die niet goed raad weet met een headset en tegelijk met de hoorn belt. "Ik ben 44 jaar getrouwd, dus in die hoek verwacht ik wel wat vragen. Mensen vragen mij altijd om relatietips, dan zijn ze bang dat de koek op is in hun huwelijk. Vaak is er dan nooit koek geweest. Dat zeg ik dan ook, in iets aardiger bewoordingen uiteraard."

Doorverbonden

Ryanne van Dorst is daarentegen een stuk minder behulpzaam dan collega's zoals Henny en Filemon Wesselink. "Er werd een jongen doorverbonden van Filemon naar mij, maar het duurde niet lang of hij zei: ‘Geef me Filemon maar weer.’ Ik ben ook helemaal geen beller, mijn telefoon staat altijd op stil. Alleen mensen op mijn hotlist komen erdoorheen, voor de rest zoekt iedereen het maar uit. Eigenlijk ben ik heel erg ongeschikt voor dit programma, haha."

Celebrity Call Centre is vanaf zondag 30 juni wekelijks te zien om 21:15 uur op NPO 3.

De complete backstagereportage is te lezen in Veronica Magazine, nummer 26.

More content below the advertising