Epic Movie

Soms wil je gewoon even je verstand op nul zetten en lekker lachen om een flauwe comedy. Dan zit je vanavond goed bij Film1 Premiere. 

Een 'spoof' is een comedy die andere films op de hak neemt. Denk aan Scary Movie, Airplane! en Robin Hood: Men in Tights. Voor het sterke verhaal en de karakterontwikkeling kijk je die films niet, maar als je gewoon even wilt lachen met je verstand op nul zijn spoofs ideaal. Vanavond heeft Film1 Premiere een marathon met drie van dit soort dijenkletsers. 

20:30 uur - Meet The Spartans 

In deze parodie op 300 zijn er geen driehonderd maar dertien strijders die het op moeten nemen tegen het Perzische rijk, bestaande uit een vadsige koning, dansende strijders, een Transformer en Rocky Balboa. 

22:00 uur - Date Movie

Iedere romantische comedy wordt met de grond gelijk gemaakt in deze spoof. Julia Jones is op zoek naar de liefde en na een bezoekje aan de datedokter ontmoet ze haar droomman, maar ze moeten nog wel elkaars ouders ontmoeten. 

Article continues after the ad

23:30 uur - Epic Movie

Tja, waar gaat het verhaal eigenlijk over? Nacho Libre, Snakes on a Plane, X-Men en The Da Vinci Code worden gepersifleerd om een epische parodie op The Chronicles of Narnia te maken. 

Deze filmmarathon is vanavond vanaf 20:30 uur te zien op Film1 Premiere.

More content below the advertising