Dit najaar verschijnt Maleficent 2 in de bioscoop. Om alvast in de stemming te komen, onthulde Disney vandaag de eerste trailer voor deze oogstrelende fantasyfilm!

Vijf jaar geleden ging Maleficent in première. In dit verrassend duistere Disney-sprookje speelt Angelina Jolie de rol van de wraakzuchtige fee uit het sprookje Doornroosje. En ook in dit vervolg laat de Meesteres der Duisternis zien dat er niet met haar te spotten valt. Vandaag verscheen de eerste trailer voor dit vervolg op de kaskraker uit 2015!

Article continues after the ad

 

Uiteraard is Angelina Jolie opnieuw te zien in de titelrol. Maar de Oscarwinnaar is niet de enige die terugkeert in Maleficent 2. Elle Fanning maakt opnieuw haar opwachting als Maleficents stiefdochter Aurora. Haar aanstaande huwelijk met Prins Philip (gespeeld door Harris Dickinson) ontketent een oorlog tussen Maleficent en koningin Ingrith (Michelle Pfeiffer). De regie van dit vervolg is in handen van Joachim Rønning. Hij tekende eerder voor de avonturenfilm Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

Maleficent 2 draait vanaf 16 oktober in de bioscopen!

More content below the advertising