Source
ANP Foto

In Masterchef Australia komen baanbrekende sterrenkoks van over de hele wereld naar de studio om gerechten van amateurkoks te proeven. SBS legt de lat in de kookwedstrijd Klinkt Smakelijk ietsje lager…

Volgende week gaat Klinkt Smakelijk van start. In deze kookwedstrijd bereiden amateurkoks hun beste gerechten. En daarbij is de omschrijving van het gerecht minstens zo belangrijk als de smaak! Uiteraard zullen de gerechten ook beoordeeld worden door een jury. Vandaag onthulde SBS op welke juryleden de kandidaten indruk moeten maken. Verwacht echter geen Gordon Ramsay, Nigella Lawson of Jamie Oliver in dit dagelijkse kookprogramma!

Article continues after the ad

Gordon en Dries Roelvink zullen een week lang gastjurylid zijn in Klinkt Smakelijk. Ook Samantha Steenwijk, Ferry Doedens en Heleen van Royen staan op de gastenlijst. Alsof je Herman den Blijker juryvoorzitter maakt van The Voice… Gelukkig is er wel iemand met verstand van zaken aanwezig om de schade binnen te perken te houden. Chef-kok Julius Jaspers zal een vaste waarde zijn binnen de jury. Hij wordt in dit nieuwe SBS-programma bijgestaan door Nicolette van Dam.

Klinkt Smakelijk is vanaf 1 juli dagelijks om 18.00 uur te zien bij SBS6.

More content below the advertising