Voordat GTST weer begint, komt er een tweede spin-off op Instagram genaamd Hartsvriendinnen en in deze miniserie heeft Donny Roelvink een rolletje.

Het dertigste seizoen van Goede tijden, slechte tijden begint in september, maar tot die tijd kun je genieten van Hartsvriendinnen op Instagram. In deze dagelijkse minisoap krijgt Meerdijk bezoek van een jeugdvriendin van Nina, genaamd Puck, en zij doet alles om indruk te maken op haar hartsvriendin van vroeger.

Article continues after the ad

Jaloers

In Hartsvriendinnen is ook een rolletje weggelegd voor Donny Roelvink. Hij speelt Martijn, die zich voordoet als het vriendje van Puck om Nina jaloers te maken. Wanneer de miniserie is afgelopen zal Puck haar opwachting maken in Goede tijden, slechte tijden als een nieuw personage.

Donny in Meerdijk

De kans bestaat dat Donny's personage Martijn met Puck meekomt, maar in RTL Boulevard liet Donny weten dat hij nog niet gevraagd is voor een rol in de langstlopende soap van Nederland. Hij zou het wel leuk vinden om in de serie te spelen, al heeft hij nog nooit een aflevering van GTST gezien.

Hartsvriendinnen is vanaf maandag 12 augustus te zien op de Instagram-pagina van GTST

More content below the advertising