The Worlds End

De kop is van januari 2020 af en nu begint het echt zwaar te worden om Dry January te halen! Deze vijf films zorgen ervoor dat je deze maand niet naar de fles grijpt.

1. Iron Man

Huh? Wat heeft Iron Man met Dry January te maken? Nou alles! Net als jij probeert Tony Stark zijn leven te beteren. Hij is in het begin een zuipende playboy die massavernietigingswapens ontwerpt, maar nadat hij door terroristen wordt gegijzeld, de verschrikkingen van dichtbij ziet en weet te ontsnappen, weet hij dat er iets moet veranderen. Hij wordt een superheld die de zwakkeren beschermt: Iron Man! En natuurlijk drinkt hij geen alcohol wanneer hij in zijn ijzeren harnas moet vliegen.

2. Bridget Jones’ Diary

Bridget Jones heeft het helemaal gehad: ze rookt als een ketter, drinkt als een tempelier en het gewicht wat de weegschaal aangeeft is erger dan de engste horrorfilm. Oh ja, en ze is nog steeds single. Na Nieuwjaar gaat ze cold turkey en start een dagboek waarin ze haar verbeteringen bijhoudt. Kan ze van de sigaretten en drank afblijven? Nee natuurlijk niet want er zijn al twee vervolgfilms gemaakt! Maar toch, Bridget Jones’ Diary blijft een klassieker die je absoluut motiveert die verrekte Dry January uit te zitten.

3. Hancock

Hancock (Will Smith) is een nietsnut die de hele dag kachellam op straat zit te ruften. Er is alleen één ding dat hem onderscheidt van alle andere lapzwansen: hij heeft superkrachten! Een reclameman (Jason Bateman) ziet heil in hem en weet dat hij een echte superheld kan worden als hij de fles eens laat staan en leert niet zo'n eikel te zijn. Zijn vrouw Mary (Charlize Theron) gelooft er niks van maar verbergt ook een duister geheim…

Article continues after the ad

4. The World’s End

Gary King (Simon Pegg) was ooit de coolste gast in zijn geboortedorp, maar als veertiger is hij nooit uit zijn puberfase gekomen en heeft hij alleen nog alcohol als vriend over. Toch overtuigt hij zijn vier voormalige vrienden (o.a. gespeeld door Nick Frost en Martin Freeman) om terug naar hun geboortedorp te gaan en de ultieme kroegentocht te houden. Ze proberen Gary te helpen maar worden een beetje afgeleid door het feit dat het dorp door aliens is overgenomen!

5. Beerfest 

Twee Amerikaanse broers reizen naar Duitsland voor het Oktoberfest en stuiten daar op een geheim genootschap die de ultieme bierdrinkwedstrijd organiseert. Raad eens wat ze gaan proberen te winnen? Een extreem flauwe komedie die vooral bewijst dat overmatig alcohol zuipen helemaal niet zo grappig is. Als Beerfest je niet motiveert om Dry January uit te zitten, weten wij het ook niet meer!

Gratis bier

Heb je nu toch zin gekregen in een biertje? Ga dan voor alcoholvrij! Tijdens Dry January geven wij jou een gratis flesje Grolsch 0.0%. Het enige wat je hoeft te doen, is je kassabon uploaden op deze pagina en binnen 48 uur krijg je het aankoopbedrag terug.

 

More content below the advertising