De Wereld Draait Door

- Edwin Vermetten. De 45-jarige tennisser en Bosnië-veteraan Edwin Vermetten is net terug uit Australië. Hij nam daar deel aan de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor militairen die door of tijdens de dienst gewond raakten.

- Nieuw boekenpanel seizoen 14. Aan tafel: Margreet de Haan, Iris Meijer, Jeroen Schwartz en Tim van den Hoed!

Article continues after the ad

- Beau van Erven Dorens (foto). Vanavond begint zijn nieuwe tv-programma Het Rotterdam Project. Hierin volgt Beau vijf dakloze Rotterdammers en probeert hen te helpen om hun leven weer op de rails te krijgen. 

- Muziek: Thomas Azier. Als 19-jarige jongen vertrekt Thomas Azier vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden.

- Tafelheer: Hugo Borst

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Peter Kuipers Munnike en Willemijn Hoebert. Weerdeskundigen Peter Kuipers Munnike en Willemijn Hoebert schuiven aan om te praten over het extreme weer van de laatste tijd.

- Olcay Gulsen en Ruben Nicolai. Het nieuwste BN'er spelletje heet Boxing Stars. Olcay Gulsen en Ruben Nicolai presenteren het programma, Michael Boogerd en Macha Feoktistove doen onder andere mee.

- Kim Postma. Kim Postma overleefde deze zomer de aanslag op een groep fietsers in Tadzjikistan, waarbij haar vriend René Wokke om het leven kwam. Vanavond spreekt ze over de aanslag.

 

Pauw

- Jan Slagter. Is het Jan Slagter gelukt om te stoppen met roken? 29 dagen geleden drukte hij live op TV in het kader van Stoptober zijn laatste sigaret uit. Maar ja, hoe hou je dat vol als je gewend bent aan twee pakjes per dag? 

- Rosanne Hertzberger en Joël Broekaert. Nederland Leest is Nederlands grootste leescampagne waarbij iedereen een gratis boek in de bibliotheek kan ophalen. Rosanne Hertzberger en Joël Broekaertschreven allebei een essay over het thema van dit jaar: Voeding.

More content below the advertising