De Wereld Draait Door

- Paulien Cornelisse. Bijna tien jaar nadat Paulien Cornelisse 'Taal is zeg maar echt mijn ding' schreef komt ze met een nieuw taalboek: 'Taal voor de leuk'. 

- Wim Kieft en Michel Egmond. In mei 2014 verscheen het openhartige boek 'Kieft' over de achttien jaar lange drugsverslaving van Wim Kieft, geschreven door Michel Egmond. Het boek werd een bestseller en nu is er een vervolg.

Article continues after the ad

- Muziek: Mahsa Vahdat. Mahsa Vahdat is een Perzische zangeres uit Teheran, Iran. Vrouwen mogen in het streng religieuze land eigenlijk niet als solist optreden, maar Vahdat liet zich hier niet door weerhouden en is inmiddels internationaal bekend. 

- Tafelheer: Splinter Chabot

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Peter van der Vorst. Peter van der Vorst begint aan zijn vijfde seizoen Verslaafd. In het programma biedt Van der Vorst de helpende hand aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden. 

- Michael Palin. Palin is wereldberoemd als een van de bedenkers en leden van Monty Python's Flying Circus. Nu komt Palin met het boek Erebus waarin hij een van zijn grootste reisverhalen tot leven brengt.

- Avanaysa Neida. De negentienjarige Avanaysa Neida heeft afgelopen vrijdag The Talent Project gewonnen. 

- Fred Boot. Fred Boot begon bijna 15 jaar geleden aan een avontuur dat tot op de dag van vandaag voortduurt: hij is producent van Soldaat van Oranje, de langstlopende musical van Nederland. 

 

Pauw

- Sybrand Buma. Sybrand Buma schreef met zijn neef een boek over hun voorvader Gerlacus Buma, een Friese militair in het leger van Napoleon en koning Willem I. 

- Robert Jensen (foto). Robert Jensen is na meer dan vijf jaar weer terug op RTL 5 met zijn personalityshow ‘Jensen’. 

- In Ouwe Jongens Smørrebrød maken Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker een roadtrip door Denemarken op de motor.

More content below the advertising