De Wereld Draait Door

- Peter R. de Vries en Angela de Jong. Met de komst van Twan Huys is RTL Late Night nog altijd geen kijkcijferkanon. Peter R. de Vries en Angela de Jong praten hierover. 

- Douwe Bob. Douwe Bob bespreekt een van de beroemdste concert-registraties ooit, de Elvis '68 Comeback Special.

Article continues after the ad

- Sander van de Pavert. Mr. LuckyTV, oftewel Sander van de Pavert, blikt op geheel eigen wijze terug op de afgelopen tv-maand.

- Muziek: Racoon. Tijdens de media-uitzendingen op de laatste vrijdag van de maand wordt elk tafelonderwerp afgesloten met muziek die aansluit bij dat onderwerp.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

 

RTL Late Night

- Jeroen van der Boom (foto). Jeroen van der Boom presenteert, zingt en staat tegenwoordig ook in het theater. Vandaag komt zijn nieuwe single Deze is voor jou uit.

- Antje Monteiro. Antje geniet tegenwoordig van een sterrenstatus en staat avond aan avond met MAMMA MIA! in een uitverkocht Beatrix theater in Utrecht.

 

Pauw

- Davina Michelle. Zangeres Davina Michelle brak vorig jaar door met haar cover What About Us van Pink. Vanavond zingt ze bij Pauw de hit Duurt te lang

- Matthijs van Nieuwkerk. In de wekelijkse tv-rubriek van Pauw vertelt Matthijs van Nieuwkerk deze week over de programma’s waar hij voor thuis blijft. 

- Marc-Marie Huijbregts. Er is veel te bespreken met Marc-Marie Huijbregts. Aanstaande zondag start zijn programma Lief Dagboek en volgende week is de registratie van zijn nieuwe theatershow.

More content below the advertising