De Wereld Draait Door

- Mart Smeets. Gisteren is een van de belangrijkste sportfinales van het jaar begonnen: de World Series. Mart Smeets vertelt ons over het Amerikaanse honkbaltoernooi.

- GCHQ-puzzel. GCHQ staat voor Government Communications Headquarter, een van de geheimste geheime diensten in Engeland. Twee jaar geleden bracht de dienst een puzzelboek uit. Aan tafel een select clubje die verder komt dan de eerste puzzel.

Article continues after the ad

- Muziek: Iris Hond. Iris Hond komt met een nieuwe theatertour Bewogen waarin ze haar levensverhaal vertelt aan de hand van eigen composities en werk van klassieke componisten als Chopin en Rachmaninoff

- Tafelheer: Erik Dijkstra

- Huisdichter: Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night

- Tommie Christiaan. Afgelopen maandag zou grootheid Robert Long 75 jaar zijn geworden. Vanavond vertelt Tommie Christiaan hoe hij als jonge zanger door de tijdloze liedjes van Long wordt geïnspireerd. 

- Marlijn Weedenburg. Marlijn Weerdenburg volgt in haar nieuwe programma Het Voedselgevecht zes jongeren die vechten tegen een eetstoornis. 

- Martijn Kardol. Cabaretier Martijn Kardol is weer van de partij met zijn wekelijkse rubriek Martijn zegt Sorry!

 

Pauw

- George Baker (foto) en Rutger Vahl. Schrijver Rutger Vahl vindt het tijd voor eerherstel voor een van Nederlands meest succesvolle artiesten: George Baker. Hij schreef een biografie over de zanger.

- Teun van de Keuken. De dagelijkse gang naar de supermarkt is elke keer een reis langs allemaal verleidingen. Journalist Teun van de Keuken helpt je deze te weerstaan en schreef De supermarktsurvivalgids.

- Suse van Kleef en Martijn Koning. Vandaag was de laatste dag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima aan Groot-Brittannië. NOS-correspondent Suse van Kleef en Martijn Koning volgde het bezoek op de voet en cabaretier Martijn Koning keek met haar mee. 

More content below the advertising