RTL Late Night met Twan Huys

- Davina Michelle. 2018 was hét jaar van Davina Michelle. Ze verbak alle records en sleepte deze week zelfs de Top 2000 Award binnen voor haar megahit Duurt Te lang, die als hoogste nieuwkomer binnenkwam. 

- Douwe Bob. Het album The Shape I'm In van Douwe Bob is nog maar net uit, maar is nu al genomineerd voor twee Edisons. De jury noemt dit album wederom een meesterwerk. 

Article continues after the ad

- Hans Klok. Hans Klok slaat zijn vleugels uit en gaat voor minimaal tien jaar zijn kunsten vertonen op The Strip in Las Vegas.

- Patty Brard. Elke vrijdag is Patty Brard te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

 

Pauw

- Femke Halsema. Femke Halsema vertelt hoe zij haar eerste vijf maanden als de eerste vrouwelijke burgemeester van Amsterdam en opvolger van Eberhard van der Laan heeft ervaren. 

- Margriet van der Linden. Margriet van der Linden blikt in de laatste tv-rubriek van het jaar terug op de voor haar opvallendste fragmenten van 2018.

- Waylon (foto). Waylon had een enerverend jaar. Hij bracht een nieuw album uit, hij vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival met een opvallend nummer en werd vader.

More content below the advertising