RTL Late Night met Twan Huys

- Marco Borsato (foto). Marco Borsato is zo trots als een pauw. Morgen, op zijn verjaardag, begint de kaartverkoop voor de inmiddels vierde show concert in De Kuip.

- Goedele Liekens en Céleste Cockmartin. Hoe is het leven van een puber als haar moeder een bekende seksuoloog is? Goedele Liekens schuift aan met haar dochter Céleste.

Article continues after the ad

- Fernando Halman. Fernando Halman gidst de kijker elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

- Sazz Leonore. Vanavond komt jazz-zangeres Sazz Leonore de kijker verblijden met met een kerstklassieker in een jazzy jasje.

 

Pauw

- Martijn Koning. Koning Willem-Alexander zit dit jaar vijf jaar op de troon. Cabaretier Martijn Koning blikt terug en maakt een koninklijk jaaroverzicht. 

- Rob de Nijs en Leon Verdonschot. Rob de Nijs werd een jaar lang gevolgd in de documentaire Niet voor het laatst. Popjournalist Leon Verdonschot wilde de carrière in beeld brengen van de zanger die al 55 jaar lang een icoon is van de Nederlandstalige popmuziek.

More content below the advertising