RTL Late Night met Twan Huys

- Finalisten Expeditie Robinson 2018. Morgen is de grote finale van Expeditie Robinson 2018. De strijd gaat tussen oud-hordeloper Gregory Sedoc, boer Jan Bronninkreef en studente Dominique Hazeleger.

- Josylvio en Brahim Fourdai. Rapper Josylvio is de meest gestreamde Nederlandse artiest op Spotify. Ook is de videoclip van zijn track 'Catch Up' al ruim 21 miljoen keer bekeken. 

Article continues after the ad

- Van Moof Broers: Taco en Ties Carjier. Aan tafel twee broers die verantwoordelijk zijn voor de zegetocht van de Van Moof-fiets over de aardbol: Taco en Ties Carlier

 

Pauw

- Mark Rutte (foto). Minister-president Mark Rutte blikt terug op 2018, over de dividendbelasting, het vertrouwen in de politiek, de VVD en zijn internationale optredens. 

- John de Mol. Vier radiostations, vier televisiezenders, twee persbureau’s, een social influencers netwerk, een streamingsdienst en zelfs een veilingensite. Het bedrijf Talpa Network groeit ongekend. Wat zijn de ambities en wat zijn de toekomstplannen van dit multimediabedrijf? 

- André Kuipers. Astronaut André Kuipers heeft vandaag de Spacebuzz gelanceerd, een educatief project waarmee schoolkinderen dankzij virtual reality kunnen beleven hoe het is om in een raket te zitten.

- Yolanthe Sneijder-Cabau. 

More content below the advertising