De Wereld Draait Door

- Esther Perel. Volgens de succesvolle relatietherapeut en schrijfster Esther Perel wordt 2019 het jaar van de man. Maar waarom? Vanavond geeft zij uitleg.

- Antoinnette Scheulderman en Barry Hay. Antoinnette's hoorde na de dood van haar dwergteckel Bubbels de opmerking: “Dan neem je toch gewoon een nieuwe”. Ze schreef daar een boek over en sprak o.a. met Barry Hay.

Article continues after the ad

- Muziek: The Marcus King Band. Slechts 22 jaar oud en nu al bestempeld tot blueslegende: Marcus King. The Washington Post noemt hem zelfs ”music’s next big guitarist”. 

- Tafeldame: Romana Vrede.

 

RTL Late Night

- Peter Plasman. De vijf mannen en een vrouw die worden verdacht van het ontvoeren van Insiya staan vandaag voor de rechter. Vanavond vertelt Peter Plasman, de advocaat van moeder Nadia, over de rechtszaak van vandaag.

- Ed Struijlaart. Ed Struijlaart kan alles op een gitaar. Op dit moment staat hij in het theater met de voorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’. 

- Angela Schijf (foto). Angela Schijf is vooral bekend in rollen als Eva van Dongen in Flikken Maastricht of Nadine in het Meisje van Plezier. Op dit moment staat ze in de theaters met de familievoorstelling 4 Jaargetijden. In deze voorstelling laat ze een hele andere kant van haar zelf zien.

- Lars van den Brink. Op de bijzondere stadsportretten van Lars van den Brink komen dag en nacht letterlijk bij elkaar. De fotograaf staat soms wel veertien uur op één plek en combineert de foto's tot één ultieme foto.

- Lex Uiting. Meer dan de helft van de bevolking noemt zichzelf niet religieus. Ook verslaggever Lex Uiting heeft de stap genomen om zich uit te laten schrijven bij zijn kerk.

 

Pauw

- Janneke Rinzema en Lisa Loeb. Vorig jaar zouden Janneke Rinzema en Lisa Loeb met hun voorstelling Brainwash in première gaan. Die première moest worden afgeblazen omdat Lisa in de aanloop naar die aanstaande ‘doorbraak’ uitviel met een zware burn-out en depressie.  

- Paul Depla. Het werd 2-2, de derby tussen NAC Breda en het Tilburgse Willem II. De supporters zochten elkaar op na de wedstrijd. Met als gevolg dat de politie in het nauw kwam. Burgemeester van Breda Paul Depla zette de beelden op Twitter. 

More content below the advertising