De Wereld Draait Door

- Edwin Evers (foto). Eerder dit jaar maakte hij het al bekend: Edwin Evers stopt na 21 jaar met z’n ochtendshow. Op 21 december zal hij voor de laatste keer Evers staat op presenteren.

- Ionica Smeets en Jan Beuving. Ionica Smeets en Jan Beuving onthullen de getallen die  bepalend waren in 2018.

Article continues after the ad

- Muziek: Ruben Hein en Jeangu Macrooy spelen een medley van Paul Simon en Elton John.

- Tafelheer: André van Duin

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Gerald Roethof. Morgen staat Jos B. voor het eerst voor de rechter voor betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen. Gerald Roethof, de advocaat van Jos B. blijft pleiten voor vrijspraak.

- De Meest Invloedrijke Vrouw van 2018. In het Amsterdam Museum wordt vanavond door OPZIJ 'De Meest Invloedrijke Vrouw van 2018' bekend gemaakt. De winnares schuift vanavond aan. 

- Lieven Scheire. Zelfverklaard wetenschapsnerd Lieven Scheire struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar vanaf verslag van.

 

Pauw

-  Guido Weijers

-  Jan Vlug, Anja van Holten en Jan Struijs. De Nederlandse rechtspraak verkeert in zwaar weer. Dat zeggen advocaten, rechters en de politie. Het wordt aan tafel besproken met advocaat Jan Vlug, Raadsheer Anja van Holten en Jan Struijs, voorzitter van de Nationale Politiebond.

More content below the advertising