De Wereld Draait Door

- Peter en de Wolf Special. De uitzending staat in het teken van Rusland en het muzikale sprookje Peter en de Wolf. Met Peter Vandermeersch, Pjotr Sauer, Beatrice de Graaf en Floris Kortie.

- Peter en de Wolf door Nederlands Kamerorkest.

Article continues after the ad

- Tafelheer Paul de Leeuw

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Edsilia Rombley (foto) en Skin van Skunk Anansie. Skin van Skunk Anansie was zo onder de indruk van Edsilia Rombley's versie van de 90's hit Weak en benaderde haar voor een duet. 

- André van der Toorn. De wereld van presentator André van Toorn stond vorig jaar op zijn kop toen hij de schokkende diagnose lymfeklierkanker kreeg.

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt ons elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

 

Pauw

- Henry van Loon. 

- Jelle van Gorkom. Jelle van Gorkom raakte begin dit jaar zwaargewond tijdens een BMX-training op Papendal. Hij vertelt hoe het nu, bijna een jaar na het ongeluk, met hem gaat en hoe hij zonder zelf op de fiets te stappen toch zijn sport op de kaart wil blijven zetten in Nederland.

- Dominee Gremdaat. Het is half december, dus breekt de tijd van de kerstvertellingen weer aan. In Kom vanavond met verhalen schrijft Dominee Gremdaat een verhaal speciaal voor de mensen die zich wat depressief voelen in deze donkere dagen.

- Jesse Klaver en Hella Hueck. Lukt het de politiek om voor 21 december tot een Klimaatakkoord te komen? Die kans lijkt met de dag kleiner te worden. Jesse Klaver van GroenLinks en journalist Hella Hueck van Het Financieele Dagblad vertellen hierover.

More content below the advertising