De Wereld Draait Door

- Danny Laponder, Ellen van Ree en Willem Philipsen. Drie weken gelden verscheen het boek Rinkeldekink van Martine Bijl over haar revalidatieproces na de hersenbloeding die zij drie jaar geleden kreeg. Aan tafel Danny Laponder, Ellen van Ree en Willem Philipsen. Zij hebben een soortgelijk verhaal als Martine.

- Epke Zonderland en Erik van Loenen. Deze week was in Abu Dhabi de aftrap van de Special Olympics. Turner Erik van Loenen is een van de 65 atleten uit Team NL. Nu daagt hij Flying Dutchman en wereldkampioen Epke Zonderland uit om samen te gaan trainen. 

Article continues after the ad

- Muziek: Jeangu Macrooy.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

 

RTL Late Night met Twan Huys

- OG3NE (foto). Kerst komt steeds dichterbij, het moment om samen door te brengen met mensen die je lief zijn. Voor de zussen van OG3NE, Lisa, Amy en Shelley is de decembermaand naast feestelijk ook heel moeilijk.

- The Kingdom Choir. Ze werden in een klap wereldberoemd na hun sensationele optreden op het huwelijk van Prins Harry en Megan Markle. Zij zijn op dit moment het bekendste gospelkoor ter wereld: The Kingdom Choir!

- Art Rooijakkers. Art Rooijakkers is misschien wel de grootste Bruce Springsteen fan die Nederland kent. Afgelopen week bezocht hij voor Late Night in New York de befaamde Springsteen on Broadway. 

- Patty Brard

 

Pauw

- Glennis Grace. Vandaag maakte Glennis Grace bekend dat ze haar Whitney Houston tribute volgend jaar naar België brengt, ze zingt in oktober in de immense Lotto Arena. 

-  Lilian Marijnissen en Philip Freriks. Parijs maakt zich op voor een onrustig weekend met nieuwe ‘gele-hesjes-protesten’. Ook in Nederland wordt er de laatste maanden flink geprotesteerd. SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen en voormalig Frankrijk-correspondent Philip Freriks vertellen hierover.

- Henny Huisman. Henny Huisman heeft deze week voor de tv-rubriek van PAUW zijn meest opvallende fragmenten van de afgelopen week meegenomen.

- Ralph Tuijn. Als het weer het toelaat stapt avonturier Ralph Tuijn volgende week in zijn roeiboot om in zijn eentje de Atlantische Oceaan over te steken. 

More content below the advertising