Vandaag opende koningin Máxima, hier turend in een plantenbak, het nieuwe pand van de Goede Doelen Loterijen. Quinty Trustfull en Daphne Bunskoek waren erbij en vertellen in RTL Late Night over hun ontmoeting met La Máxima.

De wereld draait door

- Aan tafel journalisten Jan Meeus van NRC Handelsblad en Wouter Laumans, schrijver van het boek 'Mocro Maffia', over maffia's, liquidaties en criminelen die op de vlucht zijn. 

-  Morgen verschijnt de biografie van schaatslegende Kees Verkerk van Jeroen Haarsma. De 76-jarige Kees zit aan tafel voor een uitgebreide terugblik

Article continues after the ad

- Advocate Bénédicte Ficq die al 2,5 jaar één missie heeft: de tabaksindustrie aan de schandpaal nagelen. Vandaag kwam de uitspraak van het gerechtshof in Den Haag: de tabaksindustrie wordt niet vervolgd.

- Guus Meeuwis komt zijn nieuwe kerstnummer Vrolijk Kerstfeest spelen 

- Tim Hofman is vanavond de side-kick van Matthijs.

RTL Late Night met Twin Huys

-  Anniek, Isa, Emma, Anouk, Sarah en Danique vieren net als prinses Amalia morgen hun verjaardag. Hoe is het om op dezelfde dag jarig te zijn als de toekomstig Koningin?

- Berget Lewis en Buddy Vedder spelen een rol in The Christmas Show en luiden de feestelijke kerstperiode in

- De nieuwe studio van Koffietijd en 5 uur Live werd vanmiddag geopend door koningin Máxima. Quinty Trustfull en Daphne Bunskoek schuiven aan om te vertellen over hun bijzondere koninklijke ontmoeting

- Fernando Halman gidst ons door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

Pauw

- Julio Poch is vandaag officieel zijn procedure tegen de Nederlandse Staat gestart. Zijn advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger maken bekend welke getuigen ze gaan oproepen

- Groot-Brittannië-correspondent Suse van Kleef en vijf Nederlandse Britten vertellen wat het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie voor hen persoonlijk betekent.

More content below the advertising