De Wereld Draait Door

- Tim de Wit. Men spreekt over de belangrijkste week uit de recente Britse geschiedenis, want het is erop of eronder voor de regering van Theresa May. Tim de Wit, Engeland correspondent van de NOS, vertelt over de Brexit.

- Fons van Westerloo. Misschien wel de beste documentaire van het jaar: The Vietnam War van Ken Burns en Lynn Novick. Aan tafel: journalist Fons van Westerloo, één van de drie Nederlandse oorlogsverslaggevers die in 1975 in Vietnam waren bij de val van Saigon. 

Article continues after the ad

- The Groovy Sound of Music - de Nederlandse editie

- Tafeldame: Dieuwertje Blok

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jon van Eerd. Als acteur won hij alle belangrijke musicalprijzen. Nu schrijft Jon van Eerd zelf zijn eerste musical: Charley

- Koen Voskuil en Cecile Landman. De politie heeft vanochtend in Nederland vijf verdachten aangehouden bij een grote internationale actie tegen de maffiabende 'Ndrangheta. Journalisten Koen Voskuil en Cecile Landman vertellen hierover.

 

Pauw

- André van Duin (foto) en Janny van der Heijden. Aanstaande zondag gaat alweer het zesde seizoen van kijkcijferhit Heel Holland Bakt van start. Dit is de eerste wintereditie van het bakprogramma. Jurylid Janny van der Heijden en presentator André van Duin vertellen daarover.

- Pieterbas Peters en Frans van Seumeren. Het drama van de onderzeeboot Koerks is nu verfilm. Aan tafel zitten onderzeebootcommandant Pieterbas Peters en Frans van Seumeren, die met zijn bedrijf Mammoet verantwoordelijk was voor de berging van de onderzeeboot. 

- Henk Nijboer en Eric Smit.

More content below the advertising