De Wereld Draait Door

- Elke laatste vrijdag van de maand blikt DWDD terug op de mediagebeurtenissen van de afgelopen maand. Met onder andere Paul Witteman en Astrid Joosten.

- Muziek: Racoon

Article continues after the ad

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Ilse DeLange (foto). 2018 was een jubileumjaar voor Ilse DeLange, want ze zit alweer twintig jaar in het vak. 

- Fedja van Huêt en Anniek Pheifer. Fedja van Huêt en Anniek Pheifer schitteren in de komische kerstfilm All You Need Is Love, geïnspireerd op het gelijknamige tv-programma. 

- Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai. Na vier succesvolle shows in 2017 in de Ziggo Dome keren alle vier De Lama's volgend jaar terug op hetzelfde toneel.

- Patty Brard. Elke vrijdag is Patty Brard te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

 

Pauw

- Arjen Lubach. Presentator van Zondag met Lubach Arjen Lubach gaat het theater in. Vanavond praat hij over Arjen Lubach LIVE.

- Bridget Maasland. Bridget Maasland keek een week tv, en neemt fragmenten mee uit documentaires, filmprogramma’s, series en haar guilty pleasure, een hit van Omroep Max.

- Henk Krol. 50Plus-leider Henk Krol is het aanhoudende gedoe binnen de partij zat. Donderdag stapten drie bestuursleden op.

- Mark Tuitert en Herman Ram. Schaatser Mark Tuitert en directeur van de Dopingautoriteit Herman Ram reageren op het vermeende dopinggebruik van schaatsers Yvonne van Gennip en Ria Visser.

More content below the advertising