De Wereld Draait Door

- Elke laatste vrijdag van de maand blikt DWDD terug op de mediagebeurtenissen van de afgelopen maand. Met onder andere Paul Witteman en Astrid Joosten.

- Muziek: Racoon

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Ilse DeLange (foto). 2018 was een jubileumjaar voor Ilse DeLange, want ze zit alweer twintig jaar in het vak. 

- Fedja van Huêt en Anniek Pheifer. Fedja van Huêt en Anniek Pheifer schitteren in de komische kerstfilm All You Need Is Love, geïnspireerd op het gelijknamige tv-programma. 

- Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai. Na vier succesvolle shows in 2017 in de Ziggo Dome keren alle vier De Lama's volgend jaar terug op hetzelfde toneel.

- Patty Brard. Elke vrijdag is Patty Brard te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

 

Pauw

- Arjen Lubach. Presentator van Zondag met Lubach Arjen Lubach gaat het theater in. Vanavond praat hij over Arjen Lubach LIVE.

- Bridget Maasland. Bridget Maasland keek een week tv, en neemt fragmenten mee uit documentaires, filmprogramma’s, series en haar guilty pleasure, een hit van Omroep Max.

- Henk Krol. 50Plus-leider Henk Krol is het aanhoudende gedoe binnen de partij zat. Donderdag stapten drie bestuursleden op.

- Mark Tuitert en Herman Ram. Schaatser Mark Tuitert en directeur van de Dopingautoriteit Herman Ram reageren op het vermeende dopinggebruik van schaatsers Yvonne van Gennip en Ria Visser.

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.