De Wereld Draait Door

- Elke laatste vrijdag van de maand blikt DWDD terug op de mediagebeurtenissen van de afgelopen maand. Met onder andere Paul Witteman en Astrid Joosten.

- Muziek: Racoon

More content below the advertising

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Ilse DeLange (foto). 2018 was een jubileumjaar voor Ilse DeLange, want ze zit alweer twintig jaar in het vak. 

- Fedja van Huêt en Anniek Pheifer. Fedja van Huêt en Anniek Pheifer schitteren in de komische kerstfilm All You Need Is Love, geïnspireerd op het gelijknamige tv-programma. 

- Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai. Na vier succesvolle shows in 2017 in de Ziggo Dome keren alle vier De Lama's volgend jaar terug op hetzelfde toneel.

- Patty Brard. Elke vrijdag is Patty Brard te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

 

Pauw

- Arjen Lubach. Presentator van Zondag met Lubach Arjen Lubach gaat het theater in. Vanavond praat hij over Arjen Lubach LIVE.

- Bridget Maasland. Bridget Maasland keek een week tv, en neemt fragmenten mee uit documentaires, filmprogramma’s, series en haar guilty pleasure, een hit van Omroep Max.

- Henk Krol. 50Plus-leider Henk Krol is het aanhoudende gedoe binnen de partij zat. Donderdag stapten drie bestuursleden op.

- Mark Tuitert en Herman Ram. Schaatser Mark Tuitert en directeur van de Dopingautoriteit Herman Ram reageren op het vermeende dopinggebruik van schaatsers Yvonne van Gennip en Ria Visser.