De Wereld Draait Door

-  Kees van Amstel en Johan Goossens. Het NOS-journaal opende vandaag met het nieuws dat steeds meer docenten slachtoffer zijn van geweld door leerlingen. Aan tafel twee docenten/cabaretiers. 

- Mart Smeets. Mart Smeets is al een halve eeuw sportjournalist. In zijn nieuwe boek Afzien neemt hij de lezer o.a. mee naar de voor Nederland zo succesvolle Winterspelen in Zuid-Korea.

Article continues after the ad

- DeWolff. De band DeWolff brengt een ode aan gitaar-grootmeester Eric Clapton. Aanleiding is de onlangs verschenen biografie van Clapton, het grote voorbeeld van zanger en gitarist Pablo van de Poel. 

- Huisdichter Nico Dijkshoorn.

- Tafelheer: André van Duin

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Renée Soutendijk. Renée Soutendijk speelt een rol in de Amerikaans-Italiaanse horrorfilm Suspiria. Een remake van de gelijknamige cult klassieker uit 1977.

- Ruurd Jelle van der Leij. De nieuwe Vogelatlas van Nederland is net uit en hij staat vol met de mooiste plaatjes. Een groot deel is gemaakt door natuurfilmer en -fotograaf Ruurd Jelle van der Leij.

 

Pauw

- Erica Terpstra. Erica Terpstra pakt haar koffers voor een nieuw seizoen van Erica op Reis. In vier afleveringen laat ze zich onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van Brazilië, Taiwan, Senegal en Canada.

- Wendy van Dijk (foto). Wendy van Dijk heeft een missie; zorgen dat ons land een beetje liever en leuker wordt. Hoe dat moet vertelt ze in de ‘liefste’ editie van haar blad Wendy.

- Jeanine Hennis.

More content below the advertising