De Wereld Draait Door

- Wim Pijbes. Aan tafel Wim Pijbes. Zijn fenixloods project op Katendrecht heeft de wereldberoemde architect Ma Yansong naar Rotterdam gekregen.

- Frank Evenblij. Frank Evenblij schuift aan om het te hebben over zijn nieuwe serie Evenblij maakt vrienden.

Article continues after the ad

- Jan Beuving. Wiskunde en cabaret; Jan Beuving combineert de twee in zijn show Rotatie, die jubelend wordt ontvangen door pers en publiek.

- Muziek: Ruben Hein. 

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Gers Pardoel. Gers Pardoel is momenteel ongekend populair bij onze zuiderburen. De zanger en producer is coach in de Vlaamse versie van The Voice Kids.

- 2 Brothers on the 4th floor (foto). Gestart door twee broers op een zolderkamer in Utrecht en uitgegroeid tot een doorslaand internationaal succes: 2 Brothers on the 4th floor. Kan zangeres Desray deze hitjes nog wel horen na al die jaren?

- Lodewijk van den Berg en André Kuijpers. Wist je dat niet Wubbo Ockels maar Lodewijk van den Berg de eerste in Nederland geboren astronaut is? Vanavond schuift Lodenwijk van den Berg samen met André Kuijpers aan.

- Patty Brard. 

 

Pauw

- Tim den Besten. Tim den Besten, maker van onder meer Tim op de Thee en Superstream Me, houdt van ongemakkelijke stiltes, ongepaste opmerkingen en andere menselijke tekortkomingen op tv.

- Peter R. de Vries. Peter R. de Vries praat vanavond over de zaak van Willem Holleeder. 

- Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Comedians Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge komen met een nieuw seizoen Draadstaal

More content below the advertising