De Wereld Draait Door

- Wim Pijbes. Aan tafel Wim Pijbes. Zijn fenixloods project op Katendrecht heeft de wereldberoemde architect Ma Yansong naar Rotterdam gekregen.

- Frank Evenblij. Frank Evenblij schuift aan om het te hebben over zijn nieuwe serie Evenblij maakt vrienden.

- Jan Beuving. Wiskunde en cabaret; Jan Beuving combineert de twee in zijn show Rotatie, die jubelend wordt ontvangen door pers en publiek.

- Muziek: Ruben Hein. 

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Gers Pardoel. Gers Pardoel is momenteel ongekend populair bij onze zuiderburen. De zanger en producer is coach in de Vlaamse versie van The Voice Kids.

- 2 Brothers on the 4th floor (foto). Gestart door twee broers op een zolderkamer in Utrecht en uitgegroeid tot een doorslaand internationaal succes: 2 Brothers on the 4th floor. Kan zangeres Desray deze hitjes nog wel horen na al die jaren?

- Lodewijk van den Berg en André Kuijpers. Wist je dat niet Wubbo Ockels maar Lodewijk van den Berg de eerste in Nederland geboren astronaut is? Vanavond schuift Lodenwijk van den Berg samen met André Kuijpers aan.

- Patty Brard. 

 

Pauw

- Tim den Besten. Tim den Besten, maker van onder meer Tim op de Thee en Superstream Me, houdt van ongemakkelijke stiltes, ongepaste opmerkingen en andere menselijke tekortkomingen op tv.

- Peter R. de Vries. Peter R. de Vries praat vanavond over de zaak van Willem Holleeder. 

- Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Comedians Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge komen met een nieuw seizoen Draadstaal

De spannende misdaadserie Mocro Maffia was een heel groot succes voor Videoland en dan kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. 

Videoland heeft een aantal topseries in de aanbieding, maar de populairste serie is niet Grey's Anatomy of The Good Doctor, maar de Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia. Van alle abonnees heeft meer dan de helft de serie over drie criminele vrienden gezien.

Zo een succesvolle serie verdient natuurlijk een vervolg en tijdens de uitreiking van de Hashtag Awards, een prijs voor videoproducenten, werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt. 

Achmed Akkabi, die Paus speelt, vertelt daarover: “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”

De misdaadserie gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Het eerste seizoen is nu beschikbaar op Videoland. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen uitkomt. 

Een waardige opvolger

Jurassic World speelt zich 22 jaar af na de gebeurtenissen in Jurassic Park en zoals je verwacht, gaat alles weer helemaal fout. 

In het themapark Jurassic World kunnen mensen zich vergapen aan levende dinosaurussen, maar zelfs deze reusachtige reptielen worden na een tijdje saai en de wetenschappers van het park creëeren hun eigen dino. Wanneer deze Indominus Rex ontsnapt, moet de heldhaftige dierentrainer Owen samen met manager Claire een manier vinden om de bezoekers van het park te redden. 

Jurassic Park is een klassieker, maar de twee vervolgfilms komen qua kwaliteit niet in de buurt van het eerste deel. Jurassic World is daarentegen een waardige opvolger vol knipogen naar het origineel. De avonturenfilm zit vol enge dino's en het is een ware achtbaanrit met een sterk verhaal. Precies zoals je verwacht van een Jurassic Park-film.

Om 20:30 uur op Veronica.