De Wereld Draait Door

- Jan Terlouw. Een debuut op z’n 87e! Jan Terlouws eerste dichtbundel is een feit. Gedichte Gedachten is een verzameling van rijmwerken die hij ooit schreef, eigenlijk nooit met de intentie ze te publiceren. 

- IDFA-film Buddy. In première op het IDFA: Buddy. Daarin vertelt documentairemaakster Heddy Honigmann het verhaal van zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars.

Article continues after the ad

- Tafelheer: Özcan Akyol.

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Marcel Musters. Eind jaren zeventig, begin jaren tachtig werkte acteur Marcel Musters als verpleegkundige bij de geestelijke gezondheidsinstelling Reinier van Arkel in Vught. 

- Martijn Fischer. Als Martijn Fischer zijn strot opentrekt dan lijkt het heel even alsof André Hazes terug op aarde is.

- Frans Reichardt. De officiële Supportersvereniging De Feijenoorder presenteert deze week het boek 'Feyenoord Forever'. 

 

Pauw

- Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom. De Toppers bestaan volgend jaar 15 jaar en dat wordt groot gevierd met een best of jubileum editie op 31 mei en 1 juni in de Johan Cruijff Arena.

- Ada Kelder en Wilma Slobbe. De documentaire Goede Buren laat zien hoe de Rotterdamse Ada Kelder en Wilma Slobbe zich onvoorwaardelijk inzetten voor hun medemens en waar nodig de officiële regels een beetje buigen.

- Theo Hiddema.

More content below the advertising