De Wereld Draait Door

- Jan Mulder. Jan Mulder schreef Liefde & aardbevingen, een rauwe roman over Groningers die worstelen met de misère van aardbevingen, windmolens en een hoog aantal zelfmoorden.

-  Frank Westerman en Mira Feticu. Journalist Frank Westerman en schrijfster Mira Feticu kregen een tip. Het schilderij  ‘Tete d’Arlequin’ van Picasso zou in Roemenië verborgen zijn. Het werk werd in 2012 geroofd uit de Kunsthal in Rotterdam. Het duo ging op zoek.

Article continues after the ad

- Lenie van der Hoorn-Langelaan, Betty Westerveld en Ineke Kooiman-van Homoet. Om de herinnering aan de Elfstedentocht levend te houden gaat DWDD vanavond even terug naar de tocht van 1985, met aan tafel de nummers één, twee en drie bij de vrouwen

- Tafeldame: Dieuwertje Blok

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Ad Vandenberg (foto). Als gitarist van Whitesnake is de oer-Hollandse Ad Vandenberg wereldberoemd geworden. Op zijn nieuwe album Rugged and Unplugged gooit hij het over de akoestische boeg.

- Joost Bosman. In Nederland kennen we Joost Bosman als Ruslandkenner, in Rusland is hij een graag geziene gast in talkshows.

- Annemarie Jorritsma. Tegenwoordig kiezen sommige families er bewust voor om samen in één huis te wonen: in een zogeheten 'kangoeroewoning'. Ook Annemarie Jorritsma deelt samen met haar kinderen en kleinkinderen één dak.

 

Pauw

- Maarten van Rossem. Maarten van Rossem geeft tips voor geluk in zijn nieuwe boek Wat is geluk? 

- Jan Hamming. De landelijke intocht van Sinterklaas afgelopen zaterdag in Zaanstad is rustig verlopen. Burgemeester Jan Hamming van Zaandam vertelt over zijn voorbereidingen.

- Saskia Belleman. Na ruim 26 jaar staat de familie van de toen 19-jarige Milica van Doorn oog in oog met de man die verdacht wordt van het verkrachten en doden van Milica. Saskia Belleman, rechtbankverslaggever bij de Telegraaf, vertelt erover.

More content below the advertising