De Wereld Draait Door

- Natuurfotograaf Marsel van Oosten. Marsel van Oosten is net terug uit Londen waar hij door The Natural History Museum tot Wildlife Photographer of the Year werd uitgeroepen.

- Televisieregisseur Rudolf Spoor over ruimtevaart. In zijn lange carrière deed hij alle grote ruimtevaart-uitzendingen in ons land, ook die met de eerste stappen van Neil Armstrong op de maan. Deze astronaut staat centraal in de film First Man. 

Article continues after the ad

- Muziek: The Mauskovic Dance Band. Zij mixen Afro-Caribisch ritmes met jaren '80 drumcomputers en synthesizers tot een zeer dansbare en explosieve cocktail. De band speelt vanavond Things to do.

- Tafeldame: Halina Reijn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- David Guetta. Hij staat te boek als één van de meest succesvolle dance-dj's ter wereld en is sinds deze zomer de meeste succesvolle mannelijke artiest in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40. 

- Marloes Lemsom en Olcay Gulsen. Als het aan staatssecretaris Paul Blokhuis ligt, wordt de roker zelfs een paria. Een pakje sigaretten kost straks 10 euro. Olcay Gulsen juicht de plannen van Blokhuis toe. Marloes Lemsom sprak de staatssecretaris, maar ook de tabakslobby.

- Amber Heard (zie foto). Hollywood-actrice Amber Heard is vandaag in Den Haag. Niet voor opnames, maar om samen met onder andere koningin Maxima, Doutzen Kroes en Naomi Campbell een nieuwe generatie wereldleiders toe te spreken over de vluchtelingencrisis en vrouwenrechten.

- Laurens van den Acker. Laurens van den Acker is bij Renault eindverantwoordelijke voor het design en ambassadeur van de Dutch Design Week. Vanavond vertelt Van den Acker over de toekomst van mobiliteit.

 

Pauw

- Jan Boskamp. Volgende week wordt Jan Boskamp zeventig jaar. Om dat te vieren schreef Geert Vermeir een nieuwe biografie over zijn leven. 

More content below the advertising