De Wereld Draait Door

- Pieter van den Hoogenband en Esther Vergeer. Pieter van den Hoogenband wordt de Chef de Mission van de Nederlandse ploeg tijdens de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Hij zit aan tafel met voormalig paralympisch topsporter Esther Vergeer. 

- Erik Dijkstra en Sahil Amar Aïssa. Stripheldenbedenker en het brein achter fenomeen 'Marvel' Stan Lee is op 95-jarige leeftijd overleden. Erik Dijkstra en Sahil Amar Aïssa zijn groot fan.

- Marco Borsato (foto). Op woensdag 29 mei 2019 treedt Marco Borsato na vijftien jaar weer op in de Rotterdamse Kuip. Marco zit aan tafel en treedt op in de studio. 

- Tafeldame: Antoinnette Scheulderman

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Harriette Verwey, Lisette Wellens en Carol Rock. Vandaag verscheen de autobiografie van Michelle Obama. Harriette Verwey, presentatrice Lisette Wellens en columniste Carol Rock hebben ieder hun eigen reden om geïnspireerd te zijn door de eerste zwarte First Lady.

- Daphne Deckers. Afgelopen zaterdag blies Daphne Deckers 50 kaarsjes uit. Ze siert deze maand de stralende cover van het blad Nouveau, waar ze als eenmalige hoofdredacteur een ode doet aan de magische leeftijd van 50.

- Jim Jansen. Ons leven wordt steeds meer bepaald door extreem slimme machines. Hoofdredacteur Jim Jansen van de New Scientist neemt ons mee de toekomst in.

- Serge Janssen Daalen en Jacqueline Zuidweg. In 2Doc Schone Schijn wordt Serge Janssen Daalen gevolgd. Hij probeert in de documentaire met zijn gezin het hoofd boven water te houden met een schuld van meer dan een miljoen euro.

 

Pauw

- Hans van der Togt. Voormalig Rad van Fortuin-presentator Hans van der Togt  is ontdekt als filmster. Hij speelt in een korte film (6 minuten) van regisseur Jesse de Vries, genaamd Kras Lot

-  Suse van Kleef en Martijn Koning. NOS-correspondent Suse van Kleef en cabaretier Martijn Koning terug op het leven van Prins Charles en ook kijken ze alvast vooruit op de feestelijkheden van zijn verjaardag morgen. 

- Yehudi Moszkowicz

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.