De Wereld Draait Door

- Floortje Dessing. In de 4-delige serie Floortje en de Ambassadeurs krijgt Floortje Dessing exclusieve toegang achter de normaal gesloten deuren van Nederlandse ambassades.

- Jochem Myjer. Niet alleen de shows van Jochem Myjer zijn een groot succes, ook zijn kinderboeken over 'De Gorgels', geïllustreerd door Rick de Haas, vliegen de winkel uit. 

Article continues after the ad

- Peter Vandermeersch. Gisteren was het precies 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog ten einde kwam en dat werd indrukwekkend herdacht. Peter Vandermeersch kijkt terug op de herdenkingen.

- Tafelheer: Tom Egbers

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Patty Brard (foto). Patty Brard nam begin dit jaar een rigoureus besluit; ze liet haar maag verkleinen met een gastric bypass. Inmiddels heeft ze weer een wespentaille en is ze zielsgelukkig met haar nieuwe lijf en leven.

- Jan-Hein Kuijpers en Nathalie Janssen. Voor poging tot doodslag is 'wraakvader' Mario H. vandaag in hoger beroep veroordeeld tot vierenhalf jaar celstraf. Jan-Hein Kuijpers, de advocaat van Mario H., en moeder Nathalie Janssen reageren vanavond.

- Bert Kreuk. Onlangs werd bekend dat de Amerikaanse president Trump mogelijk zelf naar Nederland komt om de D-Day vlag in ontvangst te nemen. De vlag is op dit moment eigendom van Nederlander Bert Kreuk.

- Warner Prevoo. Warner Prevoo is interventieradioloog en was tot voor kort werkzaam in een gerenommeerd ziekenhuis dat gespecialiseerd is in de behandeling van kanker. Totdat hij zelf kanker kreeg. 

Pauw

- Wild Romance. Herman Brood is er niet meer, maar zijn band Wild Romance toert nog wel, volop zelfs. En onlangs kwam deze plaat uit: No Time.

More content below the advertising