De Wereld Draait Door

- Floortje Dessing. In de 4-delige serie Floortje en de Ambassadeurs krijgt Floortje Dessing exclusieve toegang achter de normaal gesloten deuren van Nederlandse ambassades.

- Jochem Myjer. Niet alleen de shows van Jochem Myjer zijn een groot succes, ook zijn kinderboeken over 'De Gorgels', geïllustreerd door Rick de Haas, vliegen de winkel uit. 

- Peter Vandermeersch. Gisteren was het precies 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog ten einde kwam en dat werd indrukwekkend herdacht. Peter Vandermeersch kijkt terug op de herdenkingen.

- Tafelheer: Tom Egbers

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Patty Brard (foto). Patty Brard nam begin dit jaar een rigoureus besluit; ze liet haar maag verkleinen met een gastric bypass. Inmiddels heeft ze weer een wespentaille en is ze zielsgelukkig met haar nieuwe lijf en leven.

- Jan-Hein Kuijpers en Nathalie Janssen. Voor poging tot doodslag is 'wraakvader' Mario H. vandaag in hoger beroep veroordeeld tot vierenhalf jaar celstraf. Jan-Hein Kuijpers, de advocaat van Mario H., en moeder Nathalie Janssen reageren vanavond.

- Bert Kreuk. Onlangs werd bekend dat de Amerikaanse president Trump mogelijk zelf naar Nederland komt om de D-Day vlag in ontvangst te nemen. De vlag is op dit moment eigendom van Nederlander Bert Kreuk.

- Warner Prevoo. Warner Prevoo is interventieradioloog en was tot voor kort werkzaam in een gerenommeerd ziekenhuis dat gespecialiseerd is in de behandeling van kanker. Totdat hij zelf kanker kreeg. 

Pauw

- Wild Romance. Herman Brood is er niet meer, maar zijn band Wild Romance toert nog wel, volop zelfs. En onlangs kwam deze plaat uit: No Time.

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.