De Wereld Draait Door

- Erik Akerboom en Eric Passchier. De baas van de Nationale Politie Erik Akerboom en agent Erik Passchier zitten vanavond aan tafel. Ze hebben het met Matthijs over de psychische gevolgen voor agenten die betrokken zijn bij een schietincident. 

- Jan Joost van Gangelen. Presentator en sportjournalist Jan Joost van Gangelen vertelt over voetballer Zlatan Ibrahimovic, wiens autobiografie Ik ben voetbal deze week verscheen

Article continues after the ad

- Alexander Klöpping en Theo Gevers. De zogenaamde ‘Deep Fake-technologie’ maakt het mogelijk om het hoofd van persoon A de woorden van persoon B te laten uitspreken.  Alexander Klöpping en hoogleraar Theo Gevers vertellen er meer over.

- Muziek: Ruben Hein. Ruben Hein en Jeangu Macrooy brengen elke vrijdag een saluut aan respectievelijk Elton John en Paul Simon. Deze keer speelt Ruben Hein Rocket Man van Elton.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Martijn Krabbé (foto). Martijn Krabbé presenteert het nieuwe programma De Weg naar het Miljoen en vertelt vanavond wat dit programma bijzonder maakt en of er nog programma's op zijn wensenlijstje staan.

- William Rutten en Fabienne de Vries. Fotograaf William Rutten en Fabienne de Vries vertellen vanavond over de terugkeer van de Spice Girls, de populairste meidengroep uit de popgeschiedenis. 

- Hiske Versprille. Dit weekend begint de Kookboekenweek. Hiske Versprille is culinair journalist bij de Volkskrant en vertelt vanavond waar een goed kookboek aan moet voldoen.

- Jack $hirak. Producer Jack $hirak is de muzieksensatie van dit moment! Deze week won hij de MTV EMA in de categorie Best Worldwide Act.

 

Pauw

- Helga van Leur. Elke week worden favoriete televisiemomenten besproken. Deze week is het de beurt aan meteoroloog Helga van Leur.

- Michiel Vos. Michiel Vos is correspondent in de Verenigde Staten én de schoonzoon van de machtigste vrouw van het land, Nancy Pelosi.

- Hadewych Minis. Wat doe je als je vernoemd wordt naar een dichteres uit de Middeleeuwen die streed tegen repressie van de vrouw? Hadewych Minis is ernaar gaan leven. 

- Jamai.

More content below the advertising