De Wereld Draait Door

- Eelco Bosch van Rosenthal en Laila Frank. Gisteren gingen de Amerikanen naar de stembus voor de belangrijkste midterms ooit. Afgelopen nacht kwamen de uitslagen binnen. Maar wat betekent deze uitslag nou eigenlijk?

- Tom Roes. Slimste Mens-winnaar Tom Roes heeft 3,5 jaar gewerkt aan de documentaire die gaat over een foto van Amsterdam, op de hoek van Brouwersgracht en Herengracht, die bij de IKEA te koop is

Article continues after the ad

- Peter Pannekoek. De nieuwe show van Peter Pannekoek ‘Later was alles beter’ krijgt jubelende recensies.

- Muziek: Maan. Maan komt een nummer van haar nieuwst EP Waar Ga Je Heen spelen.

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

- Tafeldame: Simone Weimans

RTL Late Night met Twan Huys

- Trijntje en Huub Oosterhuis. Vrijdag brengt Trijntje Oosterhuis (foto) in een uitverkocht Carré een ode aan haar jarige vader Huub Oosterhuis en zingt ze voor het eerst door hem geschreven liedjes

- Sanne Hans (Miss Montreal). Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, is een hitmachine en ze heeft zelfs een eigen festival: Bierpop. Dit weekend is alweer de vierde editie van het festival.

- Laura Brouwers. De 23-jarige Laura Brouwers is onder haar artiestennaam Cyarine wereldberoemd op Instagram. Met 1,5 miljoen volgers en zo rond de 100.000 likes per bericht laat ze andere Nederlanders op Instagram achter zich. 

Pauw

- Rutger Castricum. Dit jaar speelt voor het eerst in de geschiedenis een voetbalclub uit Drenthe in de Eredivisie. FC Emmen werd vorig jaar zevende in de Jupiler League, maar wist via de play-offs toch nog te promoveren. Reden voor Rutger Castricum om de club te volgen voor een nieuwe serie: FC Emmen op 1.

- Charles Groenhuijsen. Het grote publiek kent Charles Groenhuijsen als journalist en voormalig Amerika-correspondent, maar op zijn 65ste verjaardag besluit hij het roer om te gooien. Met een gitaar en liedjes duikt hij het theater in.

- Mark Harbers, staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.

More content below the advertising