De Wereld Draait door

- Suzanne Schulting en Erben Wennemars. Afgelopen weekend is Suzanne Schulting Europees Kampioen shorttrack geworden. Ze schuift samen met Erben Wennemars aan om over het schaatssucces van afgelopen weekend te praten.

- Claudia de Breij. Claudia de Breij vertelt hoe ze haar tweede oudejaarsconference voorbereidt en nóg beter gaat maken dan de eerste.

Article continues after the ad

- Tafelheer: Erik Dijkstra

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Nico Meijering en Saskia Belleman. Op 7 januari kwam naar buiten dat Peter R. de Vries over een telefoongesprek beschikt tussen hem en Willem Holleeder waarin Holleeder onder andere verklaarde dat hij door Bénédicte Ficq, kantoorgenoot van Nico Meijering, werd bedreigd.

- Antoinette de Jong en Kai Verbij. Vanavond zitten de snelste man van Europa, sprintkampioen Kai Verbij, en de Europees kampioen allround Antoinette de Jong aan tafel.

- Jan Kooijman. Jan Kooijman presenteert het vierde seizoen van het KRO-NCRV programma Hij is een Zij. In de 6-delige serie volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. 

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen helpt de kijker elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

 

Jinek

- Peter R. de Vries (foto). Peter R. de Vries over zijn getuigenis in de zaak Holleeder.

- Klaas Dijkhoff. Klaas Dijkhoff licht zijn uitspraken over het klimaatakkoord toe.

More content below the advertising