De Wereld Draait Door

- Jutta Leerdam en Erben Wennemars. Afgelopen weekend barstte het schaatsseizoen los in Thialf Heerenveen. De overwinning die het meest opviel: de winst op de 1.000 meter voor de 19-jarige Jutta Leerdam! Ze zit aan tafel met Erben Wennemars.

- Herman van Veen. Herman van Veen is 73 jaar en maakt zich daar zorgen over, zo blijkt uit het boek dat hij schreef: Voor het eerst, verhalen over ouder worden.

Article continues after the ad

- Tafelmens: Marieke Lucas Rijneveld

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jamie Li en Kim Kötter. Ongevraagd bakken kritiek over je heen krijgen omdat je als bekende moeder veel op social media deelt. Jamie Li en Kim Kötter schuiven vanavond aan om te vertellen over hun persoonlijke ervaringen met mom-shaming.

- Loes Luca en Huub van der Lubbe. Op 12 en 13 november vindt Annie M.G. in Carré plaats, een avond vol herkenning en verrassingen met Loes Luca als leading lady. Vanavond vertellen Loes Luca en Huub van der Lubbe wat deze voorstelling zo bijzonder maakt.

- Ruud Feltkamp (foto). Na twaalf jaar stopt Ruud Feltkamp met zijn rol als Noud Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur slaat een opvallende nieuwe weg in: samen met zijn broer Pim gaat hij zich volledig storten op hun start-up Cryptohopper.

 

Pauw

- Anouk. Wen d’r maar aan. Zo heet het eerste, volledige Nederlandstalige album van Anouk. Vanavond praat Anouk over de openhartige inkijk die deze plaat geeft in haar gevoelsleven, en over haar inspiratiebronnen.

- Bizzey. Bizzey is dé Nederlandse muzieksensatie van het moment. Met zijn Zuid-Amerikaanse sound en rauwe teksten verovert hij de hitlijsten en verbreekt hij records na records. 

- Jörgen Raymann. Hij stamt af van een Duitse meubelmaker, een Indiase medicijnman, een Joodse schrijver en tot slaaf gemaakte Afrikaanse prinses. Jörgen Raymann zocht uit waar zijn roots lagen en verwerkte zijn nieuw verworven kennis in de show Schudden aan die boom.

- Wopke Hoekstra

More content below the advertising