De Wereld Draait Door

- Jutta Leerdam en Erben Wennemars. Afgelopen weekend barstte het schaatsseizoen los in Thialf Heerenveen. De overwinning die het meest opviel: de winst op de 1.000 meter voor de 19-jarige Jutta Leerdam! Ze zit aan tafel met Erben Wennemars.

- Herman van Veen. Herman van Veen is 73 jaar en maakt zich daar zorgen over, zo blijkt uit het boek dat hij schreef: Voor het eerst, verhalen over ouder worden.

- Tafelmens: Marieke Lucas Rijneveld

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jamie Li en Kim Kötter. Ongevraagd bakken kritiek over je heen krijgen omdat je als bekende moeder veel op social media deelt. Jamie Li en Kim Kötter schuiven vanavond aan om te vertellen over hun persoonlijke ervaringen met mom-shaming.

- Loes Luca en Huub van der Lubbe. Op 12 en 13 november vindt Annie M.G. in Carré plaats, een avond vol herkenning en verrassingen met Loes Luca als leading lady. Vanavond vertellen Loes Luca en Huub van der Lubbe wat deze voorstelling zo bijzonder maakt.

- Ruud Feltkamp (foto). Na twaalf jaar stopt Ruud Feltkamp met zijn rol als Noud Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur slaat een opvallende nieuwe weg in: samen met zijn broer Pim gaat hij zich volledig storten op hun start-up Cryptohopper.

 

Pauw

- Anouk. Wen d’r maar aan. Zo heet het eerste, volledige Nederlandstalige album van Anouk. Vanavond praat Anouk over de openhartige inkijk die deze plaat geeft in haar gevoelsleven, en over haar inspiratiebronnen.

- Bizzey. Bizzey is dé Nederlandse muzieksensatie van het moment. Met zijn Zuid-Amerikaanse sound en rauwe teksten verovert hij de hitlijsten en verbreekt hij records na records. 

- Jörgen Raymann. Hij stamt af van een Duitse meubelmaker, een Indiase medicijnman, een Joodse schrijver en tot slaaf gemaakte Afrikaanse prinses. Jörgen Raymann zocht uit waar zijn roots lagen en verwerkte zijn nieuw verworven kennis in de show Schudden aan die boom.

- Wopke Hoekstra

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.

Narcos begon met de jacht op drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dood was echter niet het einde van de drugsoorlog, maar het begin. Die strijd vindt in het vierde seizoen plaats in Mexico. 

Na drie seizoenen Narcos was het verhaal van de drugshandel in Colombia wel verteld, dus verleggen de makers hun terrein in deze opvolger/spin-off. De titel Narcos: Mexico geeft duidelijk aan waarheen precies. Perfect voor de liefhebbers van wat voorafging, want het stramien is hetzelfde. Opnieuw een verhaal over de opkomst van een kartel en de politiemannen die hun best doen om de drugsbazen achter slot en grendel te krijgen.

Maar ook handig voor wie hier wil aanhaken, want het verhaal begint helemaal vanaf het begin, in de jaren tachtig. We zien hoe een ambitieuze smokkelaar, gespeeld door Diego Luna, met veel succes zijn vakgenoten verenigt. Dat leidt er onder meer toe dat een Amerikaanse narcotica-agent, gespeeld door Michael Peña, met zijn gezin verhuist naar Guadalajara om dit nieuwe syndicaat kapot te maken.

Narcos: Mexico is vanaf vandaag te zien op Netflix.