De Wereld Draait Door

- Maartje Duin en Sjarrel. Maartje Duin maakte voor de VPRO de radiodocumentaire Facebook, een nachtmerrie. Over Sjarrel, een ‘Facebook-cleaner’, oftewel één van de duizenden moderators die het sociale medium ‘schoon’ moet houden. 

- David van Reybrouck. Sinds 2015 brengt cultuurhistoricus en schrijver David van Reybrouck op gezette tijden lofprijzingen voor De Correspondent. In de bundel 'Odes' komen de lofprijzingen voor het eerst allemaal samen. 

Article continues after the ad

- Tim Hofman. Gisteren was Tim Hofman met Nemr te gast over zijn documentaire Terug Naar Je Eige Land. Tegelijk met de docu lanceerde hij een burgerinitiatief om het immigratiebeleid tegen het licht te houden en een kinderpardon voor 400 kinderen te eisen.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts 

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Noble (foto) en Jim van der Zee. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland gaat van start. Vanavond kijken Noble, die een verpletterende indruk maakte tijdens The Voice Senior en Jim van der Zee, die vorig jaar The Voice of Holland heeft gewonnen, naar de eerste uitzending.

- Gwen van Poorten. Na haar vertrek bij BNNVARA stort Gwen van Poorten zich als freelancer nu op het nieuwe datingprogramma 'Trucker zoekt Vlam'. Hierin hoopt ze voor acht truckers de liefde te vinden en ze een warme kerst te bezorgen. 

- Davina Michelle en Glen Faria. In het programma Beste Zangers zong Davina Michelle het nummer Duurt te lang van Glen Faria. En met dat nummer staat Davina Michelle nu op 1 in De Nederlandse Top 40.

Pauw

- Rivkah Op het Veld. In de wekelijkse tv-rubriek vertelt NOS-sportpresentator Rivkah Op het Veld over haar favoriete fragmenten van afgelopen week.

- Martijn Koning. Morgenavond start de nieuwe taalquiz Praat Nederlands Met Me waarin nieuwe vormen van taal zoals straattaal, whatsapp-taal en kantoortaal centraal staan. Cabaretier Martijn Koning is een van de teamcaptains van het programma. 

- Loretta Schrijver, Harm Edens en Midas Dekkers.

More content below the advertising