De Wereld Draait Door

- Tim Hofman. BNNVARA-presentator Tim Hofman komt met de #BOOS-documentaire Terug naar Je Eige Land. Daarin volgt hij vijf van de vierhonderd vluchtelingkinderen die in Nederland in aanmerking zouden komen voor een kinderpardon. 

- Lévi Weemoedt, Jan Boerstoel en Hans Dorrestijn. Özcan Akyol stelde een bloemlezing samen met het werk van zijn literaire held: Lévi Weemoedt. Dat werd een enorm succes en lijkt voor een revival van het genre ‘Light Verse’ te zorgen.

Article continues after the ad

- Tafelheer: Özcan Akyol

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Sharon Gesthuizen. Volgens Sharon Gesthuizen van de branchevereniging kinderopvang komen kinderdagverblijven in de financiële problemen omdat het onderzoek naar de Stint veel te lang duurt.

- Peter R. de Vries. Joran van der Sloot zou samen met zijn vriendin Leidy Figueroa zo'n 350.000 euro crimineel geld hebben weggesluisd. Peter R. de Vries vertelt hierover.

- Frank Waals. Journalist Frank Waals onthult in november 2017 met een reeks spraakmakende publicaties in Nieuwe Revu het machtsmisbruik van castingdirector Job Gosschalk.

- Waylon. De ruige jaren van Waylon zijn voorbij. Tegenwoordig zit hij het liefst met zijn vriendin Bibi thuis op de bank. Maar morgen is hij wel weer gewoon coach in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

 

Pauw

- Michiel Vos. Michiel Vos over de midterms in de Verenigde Staten.

-  Thomas van der Vlugt en Giel de Winter. StukTV is vandaag overgenomen door John de Mols Talpa. Presentatoren Thomas van der Vlugt en Giel de Winter schuiven vanavond aan.

More content below the advertising