De Wereld Draait Door

- Linda de Mol (foto). Vijf jaar geleden richtte Linda de Mol de LINDA.foundation op. Dit keer staat de jaarlijkse actie in het teken van Minderen voor Kinderen, een inzamelingsactie die haar foundation samen met UNICEF op poten heeft gezet.

- Christiaan Triebert. Journalist Christiaan Triebert werkt voor het onderzoekscollectief Bellingcat. Het collectief publiceert veel verhalen over mensenrechtenschendingen, zoals de MH17-ramp en recentelijk het onderzoek naar de omgekomen journalist Jamal Khashoggi.

Article continues after the ad

- Muziek: Jeangu Macrooy. Twee muzikale legendes kondigden dit jaar hun afscheidstournee aan: Paul Simon en Elton John. Een mooie aanleiding om hun prachtige oeuvre door te spitten in deze nieuwe rubriek.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter: Nico Dijkshoorn

RTL Late Night met Twan Huys

- Nicolette van Dam. Aankomende week let Nicolette van Dam wat meer op de kleintjes; alles wat ze uitspaart komt ten goede aan het welzijn van kinderen die het moeilijk hebben in de wereld. 

- Rowwen Hèze: Jack Poels en Tren van Enckevort. Het Limburgse dorp America heeft ruim tweeduizend inwoners, maar komend weekend zal het er een stuk drukker zijn. 

- Jordan Peterson. De Canadese psycholoog Dr. Jordan B. Peterson is de inspiratie voor miljoenen - met name - jonge blanke mannen die de weg een beetje kwijt raken in de moderne wereld.

Pauw

- Sander Schimmelpenninck. Morgen is-ie er weer: de nieuwe Quote 500. De lijst met de rijkste Nederlanders kent een paar opvallende namen. Maar hoe heerlijk het ook is om geld te hebben, hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck maakt zich zorgen. 

- Stefano Keizers. Kleinkunstenaar Stefano Keizers, pseudoniem van Gover Meit, heeft een boek uitgebracht dat aan de man moet gebracht. In Twee Luitenanten wordt het ontstaan van het personage Stefano Keizers beschreven.

- Sinan Can & Thomas Blom

More content below the advertising