Wordt het vanavond Pauw of toch RTL Late Night? Wij helpen je een handje door de talkshowgasten op een rijtje te zetten. 

De Wereld Draait Door

- Vincent Icke. Brits natuurkundige, kosmoloog, wiskundige, ziener en fenomeen Stephan Hawking overleed in maart dit jaar. Hij was bezig aan een boek dat nu is verschenen: ‘De Antwoorden op de Grote Vragen’. Vincekt Icke vertelt over het boek. 

- Ruud Gullit. Het Nederlands elftal heeft de eerste Nations League-zege te pakken. Duitsland werd door treffers van Virgil van Dijk, Memphis Depay en Georginio Wijnaldum met 3-0 geklopt. Ruud Gullit praat over het ‘Nieuwe Oranje’.

Article continues after the ad

- Angelique en Liesbeth Raeven zijn L.A. Raeven. In 2018 staan ze o.a. op de Dutch Design Week in Eindhoven. Daar presenteert het kunstenaarsduo L.A. Raeven hun ‘drielingzus’ Annelies: een huilende robot die sprekend op hen lijkt.

- Jacqueline Govaert. Vanaf eind oktober gaat Jacqueline Govaert voor de tweede keer in haar carrière de theaters weer in. In deze theatertour zal ze ook Nederlandse nummers zingen, iets wat Jacqueline bijna nooit doet. Vanavond speelt zij haar single Stil de Tijd.

- Tafelheer: Jan Mulder

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Brigitte Heitzer. In 2007 won Brigitte Heitzer het televisieprogramma Op Zoek Naar Evita. De rol vergt het uiterste van Heitzer en na een intensieve speeltijd kan ze niets meer over Evita horen. Toch blijkt ze nog niet klaar te zijn met deze iconische rol en kruipt ze na tien jaar opnieuw in de huid van de Argentijnse first lady.

- Carry Tefsen. Ze is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Van Mien Dobbelsteen tot Opoe Withof in de populaire serie 't Schaep. Vanavond schuift Tefsen aan tafel om te vertellen over haar autobiografie en carrière van zestig jaar. 

- Documentairemaakster Bregtje van der Haak. In de documentaire Ubiquity portretteert documentairemaker Bregtje van der Haak drie mensen die niet tegen elektromagnetische straling kunnen. Ze lijden aan de aandoening elektrohypersensitiviteit. Vanavond het verhaal van Anouk.

 

Pauw

- Cabaretier Youp van 't Hek

- Schrijver Wim Daniëls

- Docent Arjan van Essen. 

More content below the advertising