De Wereld Draait Door

- Docu Altijd klaar voor de tocht. Het is 8.070 dagen geleden sinds de laatste editie van de Elfstedentocht. Voor Nieuwsuur aanleiding om de docu Altijd klaar voor de tocht uit te zenden. Aan tafel: Wiebe Wieling en Johan Hoogland. 

-Aanelkaar - briefwisselingen Campert en Van Kooten. Ongeveer een jaar geleden kondigde Remco Campert aan te stoppen met schrijven, naar eigen zeggen is hij moe en uitgeschreven. Maar niet voor lange duur: hij vroeg goede vriend Kees van Kooten om samen een boek te schrijven.

Article continues after the ad

- De Robbie van Leeuwen Sessies: Indian Askin.

- Tafelheer: André van Duin

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Nielson. Zanger Nielson won gisteren de 100% NL Award voor Beste Album en schittert momenteel in het immens populaire Wie is de Mol

- Donny, Dave en Dries Roelvink (foto). Dit voorjaar komen de Roelvinkjes met een nieuw reality-programma: ze gaan op winkels en bedrijfjes van mensen passen zodat de eigenaren er een keer tussenuit kunnen. 

- Coen Swijnenberg, Bram Krikke en Jeroen van Inkel. Drie generaties radio-djs over 100 jaar radio: Jeroen van Inkel, Coen Swijnenberg en hét radiotalent van Nederland: Bram Krikke. 

- Patty Brard. Elke vrijdag is Patty Brard te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

 

Jinek

- Gert-Jan Segers en Gijs Rademaker blikken samen vooruit op het verkiezingscongres.

- De tijd van vijandbeelden is terug, schrijver Arnon Grunberg vertelt er vanavond over.

More content below the advertising