De Wereld Draait Door

- Peter Vandermeersch stopt als hoofdredacteur van NRC. Peter Vandermeersch maakte vandaag bekend te stoppen als hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Vanavond zit hij aan tafel.

- Nieuw satirisch tv-programma Makkelijk Scoren. Diederik Smit, Tex de Wit en Jonathan van het Reve zijn vooral bekend als schrijvers van Zondag met Lubach, maar nu Arjen even van de buis is komen de mannen met hun eigen satirische nieuwsprogramma: Makkelijk Scoren.

Article continues after the ad

- Waylon over countryzanger Willie Nelson. Waylon neemt de kijker voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, vanavond neemt hij Willie Nelson onder de loep. 

- Tafelheer: Jan Mulder

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Simone Kleinsma en Jim Bakkum (foto). Jim Bakkum en Simone Kleinsma waren al eens in The Passion te zien als Petrus en Maria. Dit jaar vindt voor het eerst The Passion in Concert plaats. Een groot spektakel in Ahoy Rotterdam. 

- Noudje van Bussel en Doris van Vuuren. Het begon met de opvang van een dementerende lievelingstante, nu zijn Noudje van Bussel en Doris van Vuuren directeuren van een tienjarige bv met 80 personeelsleden. 

- Carina van Leeuwen en Lex Meulenbroek. In Nederland liggen honderden mensen anoniem begraven. Maar een Amerikaanse DNA-databank zet de deur open naar een doorbaak om die mensen een naam te geven. 

- Martijn Kardol. Sorry zeggen is moeilijk, dus helpt Kardol met zijn rubriek Martijn zegt Sorry! een handje. 

 

Jinek

- Marianne Thieme is terug in Den Haag en schuift aan over haar documentaire.

More content below the advertising