De Wereld Draait Door

- Nieuw boek en serie Geert Mak. Het was een groot succes: het boek In Europa van Geert Mak. De schrijver gaat weer op reis, met als doel een vervolgboek, getiteld Grote verwachtingen. En ook deze keer wordt er een tv-serie van gemaakt. Aan tafel: Geert Mak.

- Piet Paulusma (foto) stopt bij SBS. Al 23 jaar voorspelt hij in Piets Weerbericht wat we de komende dagen kunnen verwachten. Maar de voorspeller werd toch verrast: SBS verlengt zijn contract na 31 december niet. 

Article continues after the ad

- Tafelheer: Özcan Akyol

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Ladies of Soul. De jaarlijkse Ladies Of Soul-concerten zijn inmiddels een begrip. Zoals ieder jaar brengen de ladies naast de show ook een single uit. Dit keer is dat de Soul-ballad We’re In This Together.

- Jean Jacques van Belle. De oprichter van Holland Herald, Jean-Jacques van Belle, overleed eind 2018. Maar een paar weken geleden dook de 88-jarige Van Belle plots op in Albanië. Nu is hij terug in Nederland en vanavond vertelt hij zijn wonderlijke verhaal.

- Lieven Scheire. Zelfverklaard wetenschapsnerd Lieven Scheire struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar elke dinsdag verslag van in De Week van Lieven.

 

Jinek

- Acteur Nasrdin Dchar legt cultuurverschillen bloot in zijn nieuwe voorstelling ‘JA’

More content below the advertising